Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 126 / 3 / 0
PX-2
Nieprzeczytany post autor: noseczeg »
Witam.
Ktokolwiek miał do czynienia z tymże wynalazkiem?
Jeśli się nie mylę wzór to
(R)-N-(1-amino-1-oxo-3-phenylpropan-2-yl)-1-(5-fluoropentyl)-1H-indazole-3-carboxamide
[ external image ]
Jakkolwiek niech ktoś potwierdzi. Mniejsza w sumie o to, pytanie brzmi: ktokolwiek miał już okazję stestować? Wpadł sampelek i rozważam testy dzisiejszego wieczoru ale w internetach kompletna cisza a ja nie lubię być takim absolutnym pionierem %-D
Jaką to to może mieć aktywność? Działanie? W jakim stosunku to na maczane walnąć - nie mam bowiem wagi na miligramy?
Dziękuję i pozdrawiam, obiecuje odwdzięczyć się informacjami zdobytymi empirycznie gdy tylko ktoś rozjaśni troszkę co z tym i jak. :diabolic: :retarded:
  • 126 / 3 / 0
Oke, takeż więc będę pierwszy. Testowa maczana 1:50 właśnie kończy schnąć. Nie sądzę coby miało pokarać bo chiminace popalam 1:10 aaale kto wie. Jutro odpisze co i jak. Jakobym już nie odpisał to wiecie gdzie mnie szukać %-D
Ciekawość wygrała, bez odbioru. :retarded:
  • 1168 / 53 / 0
Jeśli ciekawość wygrała to mów co i jako z tym kanna ;)
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 18 / 7
Jego poprzednik PX1 miał bardzo chillowe i długie działanie. Więc może z tym będzie podobnie.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 126 / 3 / 0
Jestem zaintrygowany, nawet bardzo. Działanie to to ma dość dziwne - nie spotkałem się chyba jeszcze z takim profilem działania kanna. Siada lekko, stymuluje (?). Testy trwały jakieś 3 czy 4h które to wbrew normom ujebania spędziłem bardzo zabierając się rozmową z ludźmi na skype i fb. Brak zapierdolenia typowego dla większości kanna, wręcz przeciwnie. Gastro jednakże w normie, potężne. Potem co dziwne nie dość że brak senności to wręcz ciężko było zasnąć, ale leżało się w kurwe przyjemnie. Wydaje się być dość - albo bardzo - aktywne albowiem maczana 1:50 zmieszana z tytoniem z przewagą tytoniu robiła po lufie mimo jako takiej tolerancji.
Dziwne, pozytywne i w sumie jest ochota do dalszych testów ale chyba wstrzymam się z większym dawkowaniem aż pojawi się troszkę więcej recenzji bo już wczoraj troszke porycia było, poczekam na więcej opinii że to to nieszkodliwe.
Pozdrą %-D
  • 2466 / 15 / 0
Na pewno te PX-2 to kanna ?
Pod nazwą PX-2 znalazłem

http://en.wikipedia.org/wiki/Pramipexole

Agonistę D1-D4 na parkinsona i RLS
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 126 / 3 / 0
Re: PX-2
Nieprzeczytany post autor: noseczeg »
No, może dlatego pobudzał? %-D jakoś nie ciągnie mnie do spalenia większej ilości więc wincyj nie wiem, w małym stężeniu i dawce siada w razie każdym w miarę fajnie. :-D
  • 272 / 6 / 0
Spoko jest taki czilowy. 0,25 g na 20 maczana i jest taka lekka miła fajna i przyjemna.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Moze sie nie znam ale u jednego z vendorow wzor na zdjeciu wyglada inaczej http://rcwolf.eu/images/tapetylogawolf/ ... ne/px2.jpg

jakie stezenie do maczanki dla kogos z niska tolerka? 1:60 bedzie okej?
  • 4 / / 0
doberman12 pisze:
jakie stezenie do maczanki dla kogos z niska tolerka? 1:60 bedzie okej?
te peeiksiki czy pekaesy to naprawdę mało karająca i dziwna substancja przypominająca działaniem chillowe dymki z NMki. 1:60.... to jakaś padaka. Chyba że byś co kwadrans leciał chmurę z wiadra :*) spokojnie 1:30 / 1:40
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.