Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 158 / 2 / 0
Jak pozbyć sie100 mg 2C-P z 600mg etylofenidatu
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 158 / 2 / 0
Znalazłem użytkowników którzy przez długi czas przechowują EPH w wodzie za to 2C-P tylko w spiryće.
I wpadłem na taki pomysł
Czy po rozpuszczeniu obu substancji w wodzie spowoduje degradacje niechcianego 2cp, oraz czy rozkłady po niej nie wpłyną negatywnie na zdrowie i etylofenidat.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 1095 / 34 / 0
Rozp w wodzie nic nie da bo cp nie boi sie roztworów i tak samo jak EPH dobrze się rozpusza.

Ale miks na prawdę nieciekawy heh.

Chociaż znajomy miksował MXE z EPH i miał bardzo intensywne przeżycia, także moze to nic straconego tak naprawdę.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 158 / 2 / 0
Ok, a wie ktoś może czym zdredgować na szyko 2C-P.
Dyłbym wdzieczy za info na remat teperatuty spalanie ow odczynnika i EPH

Edit
Wpadło mi do głowy aby wsypać tą mieszankę do jakiejś cieczy w której ani jedna ani druga się w niej nie rozpuszczała.
Ma ktoś jakiś pomysł?

Pozdrawiam
  • 823 / 11 / 1
2C-P:
207-209 °C - temp.topnienia
7-9 mg/ml (20 °C) -rozp.w wodzie
2mg/ml rozp w alko i DMF

Etylofenidat:
rozp. w DMF 14mg/ml
rozp. w alko. 25mg/ml
rozp. w wodzie :25 deg C (mg/L): 400.4
boiling point at 345.59,
melting point at 109.36,

Jak widać rozpuszczalność 2c-p w alkoholu (teoretycznie jest mniejsza- bo nigdy nie rozpuszczałem) a etylofenidatu spora...

Ja bym tak zrobił:
Spoiler:
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1653 / 298 / 0
2C-P+EPH... cóż za mix, nadaje się do dopingu mózgu :-D Psychodeliczne myślenie, wizuale i stymulacja+motywacja, skupienie i stymulacja %-D Na pewno wystąpiłaby zwiększona motywacja do rzygania na wejściu i w trakcie. Zapewnie także większe skupienie nad wykonywaną czynnością. Może by dało rade w miksach z antypsychotykami ;-)
Tak bardziej na serio - daj znać Ronald jak coś z tym wykombinujesz. Sam jestem ciekaw, gdyż - w rzeczy samej, oddzielenie tych substancji będzie problematyczne. Ja bym personalnie tego już nie ruszał, nawet po użyciu powyższej metody, no ale ja jestem jednym z tych wrażliwych, co 1mg cepa już czują. Do tego, cep ma o wiele dłuższy okres półtrwania, także za pierwszym razem może być ok, a po dorzutkach może się nagle załadować faza w najmniej oczekiwanym momencie :scared:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1513 / 25 / 0
Obydwie substancje nie są ani specjalnie atrakcyjne ani drogie... Zamiast pozbywać się jednej pozbył bym się obydwu i nie ryzykował zdrowia.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 161 / / 0
mr_b dobrze prawi imo.
THE EDGE, there is no honest way to explain it because the only people who really know where it is are the ones who have gone over.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.