Jadl ktos ww substancje z dragami z tematu? Wolelibysmy uniknac komplikacji. pozdro :)
Brałem mete 30mg/ed z testosteronem na stymulantach ale lżejszych, głównie kofeina nie zauwarzyłem komplikacji w tamtym czasie.Równierz nie słyszałem o powikłaniach ale pewności ni mam.
jak wyżej, 10mg/ed to strata mety, lepiej zostaw na masę (dokupisz sobie teścia, najlepiej długi ester np. enantat testosteronu).
najważniejsza dieta i odpowiedni trening, aeroby na czczo, a jak chcesz koksy to zaopatrz się w propionat testosteronu (e2d się go kłuje) i winstrol w tabsach. Bo mety na redukcje serio nie ma sensu.
O ile w ogóle jesteś już na etapie wymagającym takiej ostrej suplementacji SAA
PuTTy pisze:kolega robi redukcje, taka dawka po to zeby bylo antykatabolicznie, no i uboki zlikwidowac. 30ed to duza dawka. Najwazniejsza jest micha :) . A co do tematu to jedlismy te 6apb i bylo spoko :)
Metanabol na redukcje to fatalny pomysł, tak jak wspomniał tomaszw88, ale to nie forum o tej tematyce :-D Ja bym sie specialnie nie martwił, jedynie bym uważał na wątrobe bo jak Twój kolega zapewne wie metanabol jest dla tej toksyczny.
Dawkę koleszka ustalił zaiste symboliczną - strata w ogóle materiału - niech chociaż podbije do 20...
Co do nieadekwatności mety na redukcji - na każdym SAA można osiągać dowolny cel - tyle w temacie.
Tak wiec przejmowac nalezy sie bardziej dawkami dragow.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!