Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 93 / / 0
Dziś dostałem wezwanie na przesłuchanie w charakterze świadka - wydział jak wyżej.
Jestem przekonany, że chodzi o vendora handlującego GBL lub w następnej kolejności vendora od rc.
Czy ktoś również dostał w ostatnich dniach wezwania ?
  • 867 / 18 / 0
masz 2 linki wyzej temat wezwanie GBL
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1009 / 42 / 0
Witam.
Dziś dostałem wezwanie do wydziału zwalczania zorganizowanej przestępczości narkotykowej cbś w kato,jako świadek. Ktoś coś wie ocb? Z narkotykami(poza rc ale to co innego) to ja Lata nie miałem do czynienia. Dodzwonić się nie da...
Mam się czym martwić?
Dziwna sprawa
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 867 / 18 / 0
Jak nic nie wiesz to mozesz miec ich w dupie i sie nie przejmowac. Na pytania odpowiadasz: "nie pamietam".
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1009 / 42 / 0
Nie wiem czy pamiętacie taki sklep rc4lab, ale przesluchują byłych klientów już od 4 lat
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 483 / 69 / 0
A nie przypadkiem rcs4laboratory? Czy to nie było to samo?

Rozmawiałem z tym gościem kiedyś przez tel., gadanie typowego, przypałowego dresa, towar gówniany, lecz dobre ceny za duże ilości.
Zdaje się, że z Wawy był i nie miał strony internetowej (miał niby otwierać). Lata chyba 2010, lub 2011
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
ODPOWIEDZ
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.