Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam,złapali mnie z 0,17 3mmc,na marqusie wyszla feta,wpadli do domu,złożyłem wyjaśnienia ze to 3mmc,wysłali to do bieglego,biegly podstawie analizy gc-ms stwierdził 37% metamfy,złożyłem wyjaśnienia że gc-ms daje błędne wyniki i potrzebne są dodatkowe badania,nic to nie dało,wjebali mi 600 i prace spopeczne,mam jeszcze jakąs szansę ?
  • 20 / / 0
art. 66 KK - możesz się odwołać i wnosić o warunkowe umorzenie postępowania
Jeżeli jednak tego nie zrobisz to zatarcie skazania nastąpi po 5 latach od wykonania kary, wniosek o zatarcie możesz wnosić do sądu po 3 latach.
Uwaga! Użytkownik Witur nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / / 0
jak cie zlapali?
  • 2008 / 496 / 0
W dokumentach dostarczonych Tobie po rozprawie masz podany termin, w który możesz złożyć apelację.
  • 2 / / 0
Rutynowe trzepanie z przypadku ale jak to ? 3mmc jest przecież legalne,nikomu go nie udostepnialem,to jak to jest ? za co ten wyrok ?
  • 80 / 2 / 0
masz pelno watkow o tym, jak chcesz to idz do dobrego adwokata pewnie i tak wyjdzie taniej niz te 600zl
  • 3523 / 54 / 0
To państwo już dawno zeszło na psy, ale żeby karać za coś takiego to już jest przegięcie.
  • 4807 / 268 / 0
nadal nie odpisał w jakich okolicznościach go złapali, to ważne

może sprząta chodniki i nie ma czasu :-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 610 / 133 / 0
3mmc nie jest legalne, nie jest po prostu na liście środków kontrolowanych przez ustawę o przeciwdziałaniu narkomanii.Co w przypadku przetrzepania i znalezienia substancji, ale jestem w posiadaniu kart charakterystyk, numer CAS itp. Czy w rzeczywistości mają to w dupie i patrzą tylko na wyniki od biegłego?
  • 4807 / 268 / 0
Jeśli masz kartę charakterystyki, dowód transakcji np. maile gdzie sprzedający zapewnia co sprzedaje masz szansę się wyłgać.

Jeśli podczas zatrzymania miałeś na sobie bluzę HWDP, byłeś naćpany, agresywny lub po prostu nie spodobałeś się z twarzy dojebią ci.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.