Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Witam.
Czy dostał ktoś z państwa wezwanie na policje w sprawie kupna GBL?

adres strony jako nick

Pozdrawiam
  • 385 / 7 / 0
Nie. A o co chodzi można wiedzieć?
  • 1180 / 5 / 0
Opisz cała kwestię gchrom. Dlaczego uczepili się za twój płyn?
  • 506 / 12 / 0
Na bank w ostatnim czasie kilka osób wspominało coś na ten temat na forum. Nie potrafię znaleźć teraz postów ale pewnie się zgłoszą.
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 8 / / 0
Dostałem niedawno na maila informacje od klienta który dostał wezwanie i widziałem też na forum że ktoś opisywał taką sytuację.

Dziwna sprawa stąd chciałbym sie dowiedzieć szczegółów
Jeśli chodzi o policje to miałem raz nieprzyjemną przyjemność spotkać panów z cbś którzy podejrzewali mnie o udział w grupie przestępczej do sprawy http://tvp.info/informacje/polska/sprze ... zl/8895465 Z czego zabrano mi beczke Basfa.
Sprawa jest w tej chwili zawieszona (nie mam z tą grupą nic wspólnego tylko kupowałem od nich) na początku twierdzili że moja firma to tylko przykrywka do handlu sterydami ale później jednak stwierdzono że GBL mozę być stosowany jako doping na siłowni.
W końcu beczke mi oddano i skończyło sie wyrokiem(wykroczenie) mandat 700zł za nieodpowiednie oznakowanie.

To było rok temu a podobno nie dawno(z czego sie tutaj dowiedziałem) przesłuchiwano klientów mojego sklepu.
W tym momencie sprawa jest zawieszona wiec prokurator i policja nie mają prawa nikogo w tej sprawie przesłuchiwać
Zastanawiam sie czy nie chodzi o ustawe o środkach zastępczych.
  • 1009 / 42 / 0
Ja byłem przesłuchiwany parę tygodni temu . Zostałem wezwany telefonicznie. Pytali o twoja stronę i jeszcze jakaś melatolan czy jakoś tak. Pytali co kupowałem, za ile. Jak było to opisane na stronie. Jak wyglądała strona. Do czego mi to służylo, czy to spożywalem. Czy były jakieś informacje ze może to służyć do odurzania się, czy o tym wiem. Po przesłuchaniu powiedzieli ze ktoś po tym trafił do szpitala i dlatego to przesłuchanie. Ze to jest pigułka gwałtu i będą sprawdzać sprawy gwałtów pod kątem możliwości wykorzystania tej substancji.
Lepiej powiedz skąd mają listę klientów i nawet numery telefonów?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 8 / / 0
Nr tel mógł być z kwitu z poczty, zabrali kilkadziesiąt przekazów pocztowych
  • 1009 / 42 / 0
Ok. Szukają frajera który zezna ze coś mogło sugerować, ze to mogło służyć do odurzania się. Nic nie sugerowało wiec możesz być raczej spokojny
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 368 / 7 / 0
Co do tematu. Tak. Węszą pieski. Pytają o zamawianie. Próbują doczepić pod przepis o zagrożeniu życia i zdrowia wielu osób. Kwestionariusz (lista pytań ?). Z pamięci. Czy odwiedził pan stronę gblchrom ? Czy wysyłał pan email do gblchrom? Czy zamawiał pan substancje chemiczne z gblchrom? Czy zna pan pana gblchrom? Czy zażywał pan dopalacze lub zamienniki od gblchrom? Pańskie dane wyciekły wraz z adresem. Wie pan do czego to może prowadzić, prawda ?
  • 8 / / 0
Prowadzę legalnie działającą firmę więc moje dane to żadna tajemnica
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.