Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 351 / 12 / 0
Coraz ciezej wkrecic mi sie w rozne klimaty, np w film, nie wazne jak by byl dobry to jakby nie dociera do mnie ten nastroj, kiedys bylem mega podatny na takie rzeczy, wszystko tworzylo atmosfere, odczucie, lecz teraz musze sie zmuszac do wszystkiego bo wlasnie tego nie ma, wszystko jest puste w srodku i nie emanuje klimatem, wtf? Jest na to jakis sposob? Nawet jaranie nie ma tej głębi co kiedys, chociaz nie jaralem z 2 lata ale juz wtedy dalo sie odczuc ze to juz nie to.
Uwaga! Użytkownik Marek336 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / / 0
Spokojnie, tylko po prostu dorastasz/dojrzewasz %-D Rzeczywistość, szara brzydka, bezwzględna, przyzwyczaj się :rolleyes: Co do jarania to też tak mam, mimo tego nie potrafię odmówić jak ktoś zaproponuję. Ciekawe u mnie jest to, że po zajaraniu właśnie często wychwytuje te różne "klimaty" o których piszesz.
Do odważnych trip należy :)
  • 507 / 11 / 0
W innym temacie napisałeś że zażywasz kwetiapinę, nic tak nie spłyca afektu jak neuroleptyki.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 351 / 12 / 0
Zgadzam się co do tego iż neuro spłyca afekt, bardzo spłyca lecz już mi się to zaczynało zanim zacząłem to brać ;-) trzeba będzie z tym żyć bo bez neuro jest gorzej pod innymi względami więc czeka mnie dożywotnia znieczulica ;]
  • 2878 / 21 / 0
No to już masz przyczynę. Czego jeszcze oczekujesz? Cudownej odpowiedzi?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 456 / 14 / 0
mam dokladnie to samo tylko ze uzywam od czasu do czasu kodeiny
sa jakiś substancje których mozna uzyc do wzmocnienia tego afektu?
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
A ja dzisiaj wkręciłem się w klimacik, prawie takie jak dawniej (nieduża wycieczka rowerowo-celowa). Stare czasy się przypomniały, do tego tylko mj i jest jak kiedyś heheheh
  • 5299 / 104 / 0
Do wzmocnienia kodeiny, wzmocnienia efektu niemozności wkręcenia się czy czego? Jeśli wzmocnienia kodeiny to jest już o tym temat, jeśli chcesz bardziej nie wkręcać się w klimat to dorzuć benzo [albo zacznij nakurwiać heroinę], a jesli chcesz się wkręcić to zacznij palić trawkę
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 456 / 14 / 0
ponieważ używam kodeiny uważam ze mam obniżoną zdolność wczucia sie w klimat (obrazy filmy tekst muzyka światło dnia przestało u mnie powodować zmiany w czuciu sie, te rzeczy sa mi całkowicie obojętne) wiec szukam jakiejs substancji, najlepiej rc do dorwania w necie która by naprawiła moja niemożliwość wczucia sie w klimat. odstawienie kody nie wchodzi w gre.

benzo i silniejsze opio to droga dokładnie w przeciwnym kierunku
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
"Mam problem od ćpania, więc przyćpam więcej, żeby go rozwiązać."

Jak uciekasz od nieprzyjemnych emocji, uciekasz też od przyjemnych. Mniej ważne, czy używasz do tego narkotyków, czy komputera.
Klimat też można ćpać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.