Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
[ external image ]
naftalen-1-ylo-(1-pentylo-3-ind-[1,2]-azolilo)metanon

Ten kanna to rewelacja :) można pomylić z JWH-018 :) jestem pierwszą osobą w Polsce która go paliła :)

własnie się spaliłem

jest lekki dla Ciała a zarazem eufoyzuje,jest pobudzający lekko :) muzyka dobrze wchodzi :)

pytajcie o co chcecie samemu mi ciężko opisywać :)
Ostatnio zmieniony 23 marca 2014 przez surveilled, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: dodano strukturę i nazwę systematyczną
  • 99 / / 0
podbne do thc? :D jak moc/dawkowanie? czas trwania?
móglbys powrownac do jakis innych popularnych kanna, kolo czego mozna by bylo to polozyc ?
  • 744 / 28 / 0
[przeniesiono istotne dane do pierwszego postu - surveilled]

Jak wypada w porównaniu do takich legend jak jwh-18, 81, 122, 210?
Jakie jest dawkowanie i długość działania?
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 1472 / 26 / 0
Cięzko przyrównać do innych i tych klasyków i teraznijszych

takie fałszywe JWh-018 :0 takie JWH-018 na jakieś tam tolerancji

do zioła w jakis sposób podobne Sativy tak jak JWh-018 nie zamulające :-) ogólnie wyostrzone zmysły jets miło a zarazem ogar :-)

ciężko powiedziec o czasie działania bo pale z e-fajki ,cały czas dopalam :) jesli chodzi o dawkowanie to 28 mg na 1 ml liqudu :-)
  • 1628 / 196 / 0
Rozpuszcza się normalnie w tym glikolu?
  • 1472 / 26 / 0
Kupiłem już zrobiony :)

Paliłem ogólnie wczoraj to na klubach jak to kanna lekko zamulało ale w przeciwieństwie do innych kanna był ogar ,dało się normalnie porzmawiać muzyka dobrze wchodziła i fajnie się patrzyło na te światła (nic podobnego z dropsami ) po prostu fajnie noi dotyk w tańcu w jakiś sposób lepszy :)

takie coś pomiędzy JWH-018 a JWH-073 :-)
  • 1203 / 21 / 0
Oo widzisz, dzięki @Emce za recenzję :D Właśnie bardzo się kuszę na to THJ018, zaraz kupuję :)

Powiedz jeszcze na jakiej grzałce jechałeś z tym liquidem? Masz jakiś specjalny sprzęt? Czy wystarczy zwyczajny chiński clearomizer z grzałką 2.0 ohm i bateria ego3 ?
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1472 / 26 / 0
Ja pale na ego :) cleanomizer jak każdy nie roznią się od siebie
  • 284 / 4 / 0
A chyba to jednak ja byłem pierwszy albo przynajmniej przed Tobą, ale mniejsza ;> Potwierdzę, że THJ jest dosyć łagodne dla umysłu i bardziej wchodzi na ciało, rozluźnia. Nie ma takiego mindfuck'u i wszech obecnej dysocjacji. Bardzo przyjemnie kanna, choć mogłoby trzymać nieco dłużej. Stężenie 1:17 u mnie było.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 147 / 1 / 0
Pamiętam ,że chciałem to kupić jak tylko weszło do oferty u jednego z vendorow i chyba tylko on jeden to ma w Pl(miał jako pierwszy) ,tylko jakoś niechciałem 7dych w ciemno wyłożyć ,a jak jednak postanowiłem to zakupić to znowu sprzedawca nie osiagalny był i tak dałem sobie spokój z Thj :) ... Ale wkońcu jakieś opinie widać chodź minęło już trochę czasu od pojawienia się ale lepiej później niż wcale :)

Może ktoś coś napisać o czasie działania ?
Bardzo jest parcie na dopalanie co chwilę ?:)
usypia bardzo na zejściu?
Jak by to porównać np.do BB ? To który prezentuje się lepiej :)
Ogólnie rzecz biorąc : jak oceniacie to w skali od 1/5 (pytanie bardzej do doświadczonych użytkowników syntetycznych kanna tych co palenie nie jest żadna nowością i mają za sobą już wiele badań jeszcze za starych czasów :D legendarnych kannabinoidów ...
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.