naftalen-1-ylo-(1-pentylo-3-ind-[1,2]-azolilo)metanon
Ten kanna to rewelacja :) można pomylić z JWH-018 :) jestem pierwszą osobą w Polsce która go paliła :)
własnie się spaliłem
jest lekki dla Ciała a zarazem eufoyzuje,jest pobudzający lekko :) muzyka dobrze wchodzi :)
pytajcie o co chcecie samemu mi ciężko opisywać :)
Powód: dodano strukturę i nazwę systematyczną
móglbys powrownac do jakis innych popularnych kanna, kolo czego mozna by bylo to polozyc ?
Jak wypada w porównaniu do takich legend jak jwh-18, 81, 122, 210?
Jakie jest dawkowanie i długość działania?
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
takie fałszywe JWh-018 :0 takie JWH-018 na jakieś tam tolerancji
do zioła w jakis sposób podobne Sativy tak jak JWh-018 nie zamulające :-) ogólnie wyostrzone zmysły jets miło a zarazem ogar :-)
ciężko powiedziec o czasie działania bo pale z e-fajki ,cały czas dopalam :) jesli chodzi o dawkowanie to 28 mg na 1 ml liqudu :-)
Paliłem ogólnie wczoraj to na klubach jak to kanna lekko zamulało ale w przeciwieństwie do innych kanna był ogar ,dało się normalnie porzmawiać muzyka dobrze wchodziła i fajnie się patrzyło na te światła (nic podobnego z dropsami ) po prostu fajnie noi dotyk w tańcu w jakiś sposób lepszy :)
takie coś pomiędzy JWH-018 a JWH-073 :-)
Powiedz jeszcze na jakiej grzałce jechałeś z tym liquidem? Masz jakiś specjalny sprzęt? Czy wystarczy zwyczajny chiński clearomizer z grzałką 2.0 ohm i bateria ego3 ?
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Może ktoś coś napisać o czasie działania ?
Bardzo jest parcie na dopalanie co chwilę ?:)
usypia bardzo na zejściu?
Jak by to porównać np.do BB ? To który prezentuje się lepiej :)
Ogólnie rzecz biorąc : jak oceniacie to w skali od 1/5 (pytanie bardzej do doświadczonych użytkowników syntetycznych kanna tych co palenie nie jest żadna nowością i mają za sobą już wiele badań jeszcze za starych czasów :D legendarnych kannabinoidów ...
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.