Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Na forum czytałem, niby jest dużo wątków o tym, ale nigdzie nie jest poruszony temat Ukrainy (która jak wiadomo nie jest w UE).

Wyjazd ze studiów autokarem. Chciałbym sobie wziąć 5g na umilenie tych paru dni. Obawiam się tylko o przejście na granicy.

Czy ktoś coś wie na temat kontroli na granicy polska-ukraina ? Trzepią/nietrzepią? Zastanawiam się żeby spakować to w samare, później owinąć folijką po kanapce i w prezerwatywe. Prezerwatywe z całością wrzucić do szamponu, słoika z nutellą, jogurtu w butelce albo tubki po paście.
Obawiam się konkretnie o przejście na granicy. Czy będą szukać czegoś, może z psami wejdą.

Proszę, pomóżcie w potrzebie ;)

Przeniosłem. - hip
  • 357 / 2 / 0
Wsadź sobie miedzy posladki i mocno sciśnij i nie puszczaj na granicy. Będzie git jeśli masz zgrzewarke do folii. Ponoć przemywanie torebki spirytusem pomaga. Powodzenia
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 419 / 2 / 0
Polska- Ukraina nie powinni trzepać. Linia przemytu jest w drugą stronę :-)
Jeździlem dwa razy, mieli totalnie wyjebane na autokar. Tylko paszporty
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 195 / 4 / 0
Losowo wyciągają walizki i przegrzebują. Wchodząc do autokaru uważnie sprawdzają czy Ty to na pewno Ty (zdjęcie z paszportu porównują do Ciebie), ale to bardziej polaczkom zależy żeby nic nie przemycić.
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.