Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pytam bo mojej kobiecie okres się spóźnia 3-4 dni, a zawsze ma regularnie. Ostatnio troche eksperymentowalismy z fenkami I podejrzewam, ze to one sa powodem owego spóźnienia, jednak wolalbym by sie wypowiedzialy również inne osoby, najlepiej kobiety :-)
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
EDIT: Mi na ostrym przećpaniu i ciągach ketonowo-opiatowo-benzowych to i na dobre kilka miesięcy się zatrzymało. :)
Osobiscie uwazam, ze temat ten jest dosc istotnym watkiem, ktorego nie powinno sie omijac, gdyz dotyczy on wiele osob, nie tylko kobiet ;-)
I tak dwa razy. Wcześniej się spóźniał 10.
Zmian nie zauważyłam, poza tym trudno stwierdzić, nawet jeśli się spóźnia. Chyba niw było miesiaca, żebym wrzuciła tylko fenke. Pomimo politoksykomanii mam raczej regularnie, więc odpowiadam w odniesieniu również do innych grup substancji.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Wawoj pisze:Nakręć jej zegarek. To już wyższa szkoła wjebania, kiedy cykl rusza po wrzuceniu...
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Botswana: Nowa strategia gospodarcza – marihuana zamiast diamentów
Botswana, jedno z najstabilniejszych państw Afryki, stawia czoła wyzwaniom związanym z uzależnieniem swojej gospodarki od wydobycia diamentów. Dwoma nowymi filarami tamtejszej gospodarki mają zostać energia słoneczna oraz konopie indyjskie.
Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy
W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.