4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 761 / 13 / 0
Kilka razy jadłem kota metodą octową na ciepło wg. dr...k. Wszystko na pył(720mg p-efci) + 5ml H2O+ 3ml octu + 400mg KMnO4. Mocno merdam, zostawiam na 15min, temp pokojowa. Filtracja 10-tką, lekko słomiasty kolor, zapach marcepanu jest. Leci łyk, przepłukuję słoiczek ciepłą wodą i ponowny grzdyl. Wszystko fajnie, po 15-25min wchodziła mi stymulacja. Zaczynało się u mnie głównie od chęci posprzątania kuchni i posłuchania szybszej muzyki. Kiedy odczuwałem moment wchodzenia euforii( standarowe 'o ja pierdole') wszystko zaczęło się pierdolić. Pojawiło się podkurwienie, niezorganizowanie, ogólnie lekki rozpierdol psychiczny, pustka w głowie. Myślałem, że za dużo wpierdoliłem kota dlatego spróbowałem z połową paczki Acataru (360mg) i tak samo tylko ze słabszym efektem. Czym to moze być spowodowane? Myślałem, że to 15min to zakrótko na utlenienie efki, ale ludzie wpierdalali kota nawet 5min i byly wyjebani na orbite. Myślicie, że to już może być wina organizmu niż samej reakcji?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 6 / 0
Ja mialem tak kiedyś tez przez pierwsze parę razy z kotem a potem zniklo to...
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 1262 / 17 / 0
Jak metkat się nie uda, szczególnie jak za dużo manganu jest to wtedy też tak mam, do tego dochodzą kłopoty z oddechem i stymulacja pusta.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 583 / 6 / 0
no proste ze tez tak mam, jak kazdy.

co do wyzej to chyba zbyt malo a nie zbyt duzo :rolleyes:
  • 659 / 2 / 0
nieobgryzampaznokci pisze:
Kilka razy jadłem kota metodą octową na ciepło wg. dr...k. Wszystko na pył(720mg p-efci) + 5ml H2O+ 3ml octu + 400mg KMnO4. Mocno merdam, zostawiam na 15min
yyy nie czaję , po co zostawiasz to na 15 min ?
  • 583 / 6 / 0
aspa o co ci chodzi? moze napierdzielasz odrazu po wymieszaniu kota jak ta panna na YT?
  • 659 / 2 / 0
Ja nie robię na ciepło więc muszę zwykle mieszać dłużej niż 6-7min i nie robi mi się błoto na wierzchu, więc nie widzę problemu ? Mocne błoto - piana robiła się głównie przy zbyt wysokiej temp rekacji. Do tego daję zwykle dość ładny filtr w pompie i żeby nie siłować się z tym to sama filtracja zajmuje mi z 10 min
  • 583 / 6 / 0
nie czekasz az sie przereaguje pefka w metkata ? %-D
albo tak zryty jestes albo to ja jeszcze nie wytrzezwialem.
  • 659 / 2 / 0
Tak jesteś zryty bo po wymieszaniu biorę się zamontowanie filtra szykuje inna pompe zeby po przelaniu z kieliszka dokladnie slpukac scianki. Nie czam z zegarkiem w reku 10:000000 min zeby to zrobić.
  • 583 / 6 / 0
przygotowanie czyli wsadzenie chusteczki i przeplukanie jej zajmuje pol minuty i ew. jeszcze przygotowanie kielonow i wszystkiego to max 2 min.
po co druga pompka? splukuje sie i wlewa do tej samej bo jeszcze w filtrze ile metkata zawsze siedzi i ta przepluczka go sie jeszcze wyciaga.

pf kuhwa co typ %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.