Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Po prostu jak jest kasa to kupuję, jak nie- to nie.
Elaine blath, Feainnewedd Dearme aen a'caelme tedd
Eigean evelienn deireadh Que'n esse, va en esseath
Feainnewedd, elaine blath!
Nienawidzę dymu papierosowego równo mocno jak smaku filtrowanego antidolu, a na samo słowo thiocodin podobnie jak L&M -y niebieskie mam odruch wymiotny.
Gdzie indziej się nadrabia.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Ale po niecałym miesiącu jakoś się to znudziło, no nie ciągnęło mnie.
Teraz palę jedynie bardzo okazyjne, tj. przy jakiejś większej akcji alkoholizacyjnej, bo do jedego piwka to nie bardzo.
Z racji monopolu Lucky Strike'ów aka Luckies na tegorocznym woodstocku, bardzo mi posmakowały te papierosy. Szczególnie te "ekologiczne", takie w pudełku a la karton, no wiecie :p Są spoko :)
Dla osób lubiących zabawę dymem, fajną sprawą jest e-papieros i smakowe wkłady beznikotynowe. Czasem mnie nachodzi ciśnienie jak sobie w domu chilloutuje, albo oglądam jakiś film i wtedy taki e-fajek jest bardzo pomocny. Chociaż i tak rzadko go używam, liquidy kupuję raz na kilka miesięcy.
I po trupach pnę się w górę powtarzając myśl:
KIM JESTEM? - JESTEM ZWYCIĘZCĄ!
Bill Hicks
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.