Dział poświęcony dyskusjom nt. wezwań, które osoba otrzymała w związku z postępowaniem toczącym się wobec stron trzecich.
ODPOWIEDZ
  • 438 / 6 / 0
Witam forumowicze, czy ktokolwiek z Was miał wezwanie na policję w sprawie zamawiania RC. ?

Mnie wypytywano o przesyłkę która do mnie nie dotarła , i pytali o firmę której nie znam , bo znam tylko nazwy stron
Pytali również o Kwidzyn, a przesyłki zawsze przychodziły z różnych miast
Mówił ,że sam nie wie o co chodzi , bo przyszło pismo aby mnie przesłuchać , wspomniał jedynie o prawie farmaceutycznym i art. 124

Powiedziałem , że nie znam takiej firmy , nie zamawiałem, nie wiem kto mógł na mnie to zamówić , nie wiem co to są za substancje .

Czyli generalnie powiedziałem , że nie wiem, nie znam , nie pamiętam

Czy komukolwiek się cos podobnego przydarzyło ? Czy spodziewać się kolejnych wezwań czy to raczej jednorazowe było ?

przeniesiono - wawe
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 93 / / 0
Zły dział , sprawdź Prawo > Środki zastępcze , research chemicals.
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.