Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Witajcie mam takie pytanie zamawialem ostatnio 6-APDB bylo fajnie ale to nie to :(
Dążę bardziej do jakiś dobrych tablet na MDMA albo do czego podobnego
Jakie mixy mogli byście mi polecić ?
Żyjcie jak najmocniej :)
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawka tematu i opisu wątku
  • 992 / 17 / 0
Coś mocno dopaminowego można dorzucić, NEB-a, ethcata... Byleby nie dotykało seroty, wtedy nie jest najprzyjemniej (3-MMC z 6-APDB... :wall: ). Ale i tak sądze, że ta substancja jest z dupy, za duża psychodela, wazokontrykcja, serce szaleje.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 680 / 43 / 0
z tej substancji nie da rady zbyt wiele wyciągnąć miksami, jeśli chcesz coś podobnego do MDMA to zamów 6apb
6apdb spoko miksuje się z gieblem bo znosi on troche bl i psychodele
i podejrzewam, że coś działającego na dopaminę byłoby okej, ale i tak moim zdaniem nie osiągniesz zbyt tego co chcesz...
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 425 / 3 / 0
Ja po tym miałem bardzo dobrego tripa, prawie brak psychodeli, brak jakichkolwiek wyczywalnych efektów ubocznych związanych z sercem.

Co do miksów - gdy działanie już schodziło paliłem 5F-AKB48 i czułem się, jakby... znowu wchodziła bania apdb :yay:
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...