Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
aby nie śmiecić prośba do @Surva aby połaczył ten wątek już z opisanym JWH-073me
http://talk.hyperreal.info/jwh-073me-t39030.html
Jak wiadomo w pierwszej generacji rządził JWH-018 gdzie był w mn, w Smoke ,Spice Tropica, ,Genie euforyzujący pobudzający
w drugiej JWH-073 gdzie był w mn Sence ,noi wszystkim popularnych sencecion oryginalny kannabinoid wyostrzający zmyzły wzroku i słuchu doskonale
a w tzreciej JWH-210 nie było go w żadnej mieszance ,wtedy zaczeła się era robienie własnych maczanek i on wtedy rządził lekki dla ciała euforyzujący
i postały ich analogi takie JWH-073Me jak pisałem siedizał w Sence i nikt o tym nie wiedizał ,że zastępuje zwykłe JWH-073 tak dobrze odwzorywuje oryginał
mJWH-210 był chwilowo dostępny zbierał bardzo dobre recenzje ,także podobny do oryginału
Są także analogi JWH-018
JWH 018 N-(5-hydroxypentyl) metabolite
JWH 018 N-(5-bromopentyl) analog
Jeden z nich był takze chwilo dostepny ,zbierał dobre recenzje czy aż tak podobny do oryginału nie wiem jednak ,dobrej jakości kanna
w internecie można znaleść
JWH 018 2'-naphthyl isomer ale nic z tego nie będzie bo jest nielegalny ,bo poza substancją są nielegalne także jej isomery
dużo można o tym pzrecyztać tutaj ,ja jestem po słowie i nie mogę kopiowac więc odsyłam was do tego linka
http://forum.dopalamy.com/topic/5426-jw ... entry88790
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.