Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 87 / 3 / 0
Ciekawi mnie który z obecnie dostępnych kannabinoidów najlepiej nadaje się do wyciszenia emocji przed spaniem.
  • 43 / / 0
Większość kannabinoidów po przepaleniu nadaje się na sen .
Z mojej strony bym polecił UR-144 .
Z tego co słyszałem JWH-307 będzie idealne .
  • 1472 / 26 / 0
Każdy kanna coś pomogą na sen w koncu sa depresantami

Ja bym polecił zdecydowanie AKB48,chyba najlepszy ze wszystkich na sen
  • 58 / 2 / 0
Mój znajomy twierdzi, że dobrze mu się zasypia po JWH-307 i do tego rano budzi się wyspany i rześki .
  • 205 / 1 / 0
Po AKB48 padasz jak dziecko :)
Skurwysyn.
  • 290 / / 0
Cos w tym jest bo pale wlasnie przed snem manaczne na ur+akb i zasypiam nawet nei wiem kiedy ;p
  • 2013 / 84 / 0
True prawda, akb-48 wręcz wgniata w lozko
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 205 / 1 / 0
Dodam jeszcze od siebie jak ktoś pracuje, tak jak ja w domu polecam palić ten kanna tylko i wyłącznie do snu. Spalony rano daje zmęczenie fizyczne i lekkie otępienie umysłowe na cały dzień co jest uciążliwe podczas pracy umysłowej. Aktualnie z dostępnych substancji akb-48 jest najlepszych wyborem pod tym względem.
Skurwysyn.
  • 1472 / 26 / 0
Też nie niezniechęcajcie tym AKB48 ,bo jak już pisałem paliłem w południe ,fakt była zamuła i to długa

ale i mecz Gran Derbi dało się obejrzeć w pobudzonym stanie i wieczorem na kluby dało sie iśc i dobrze bawić więc aż tragedii nie ma z tą zamułą co wynika z niektórych postów :-)
  • 56 / / 0
Wszystko chyba zależy od ilości, przy subiektywnie małych dawkach wiadomo, że nie padniesz jak kawka. Niby po mocnej klepie każdy kanna usypia ale mnie się wydaje, że AKB48 nadaje się do tego dużo lepiej od konkurencji ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.