najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Prosiłbym o umieszczanie w tym temacie wszelkich informacji na temat Hollands Hope
Interesuje mnie przede wszystkim

1.Z jakiego seed banku dostanę najlepszego
2.Linki do fotek na których jest widoczny cały krzaczek
3.Plony i moc (outdoor-polska)
4.Wasze opinie i sugestie
Uwaga! Użytkownik Cinek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: esakao »
HH: wiec tak:) odmianka ktora jest malo wymagajaca:) 1000 razy przewijala sie na starym forum:)) duzy plon,krzaki ogromne:))) stuff raczej slaby ale i tak dobrze wypada na tle tego co dilerzy sprzedaja:))b.dobry wybor na 1 raz:) aha i jesli chodzi o breedera to polecilbym dp lub nirwane nie patrzylem czy inne sb maja go w swojej oferce ale i tak raczej szkoda duzo kasy na hh wywalac:))
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dkx »
HH z nirvany zamawiam w tym roku

tu są zdjeci ale nie całych krzaków http://www.overgrow.com/strainguide/Nir ... /809/#g809
Uwaga! Użytkownik dkx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kayaman »
czesc czy napisze mi ktoś coć o hh , bo jestem nią zainteresowany na tegoroczny out . Wyślijci mi linka ze zdjęciami jeślki ktoś zna , i nazwe najlepszego sklepy w którym mógł bym go kupić PEACE
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Oto link do seedbanku DrChronica (Nirvana) http://www.drchronic.com/products.asp?recnumber=174
Nic więcej nie wiem, ale na ten rok też ją zamówiłem
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Wiesz co kayman......sorki ale troszke żałosny jest Twój post biorąc pod uwage to że na niego masz odpowiedź dwa posty wyżej.......
  • 212 / / 0
orientuje się ktoś czy ta odmiana szybko dochodzi?
mieszkam w dość zimnej części kraju, więc zależy mi na szypkich zbiorach
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
mr_obscene pisze:
orientuje się ktoś czy ta odmiana szybko dochodzi?
mieszkam w dość zimnej części kraju, więc zależy mi na szypkich zbiorach
Dam sobie paznokcie obciąć że dojdzie w 100% ;-) . niemeash sie czego obawiać...
Uwaga! Użytkownik marihuany fanatyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kayaman »
Strzała niech ktoś mi napisze z jakiego najlepiej kupić seedbanku tą odmianr . czy z BS czy z Dchronic . PEACE
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: safo »
możesz nawet z www.cannabis.fr.pl ;). a dla mnie to w sumie bez znaczenia

+ dla chronica za świetnie ukryte nasiona ;)
+ dla sb za freebe (mało kielkujące ale jednak ;) )

pozdro
Uwaga! Użytkownik safo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).