Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 67 / 1 / 0
Ktoś wie ile mniej więcej strychniny zawiera jedno nasionko kulczyby wronie oko? Czy nasiona nie zawierają jakichś dodatkowych złośliwych substancji?
"Dzień dobry." Adam Mickiewicz
  • 2 / / 0
http://talk.hyperreal.info/otrzymywanie ... 25810.html lub w lekach. bardzo dobrze kopie ascenerin + neotropil ale oba niestety na recete
Uwaga! Użytkownik monfis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2961 / 1599 / 35
Do maks 10mg na dobę jest stosowana strychnina z reguły 3-5mg
A tak samo działające ja strychnina tylko ze zdecydowanie mniej toksyczne i występujące w ilości takiej
Że ciężko przedawkowac alkaloidy sa w bacopa monnieri bramina (brahmine) i herspetyna (herspetine )
Azotan strychnina kiedyś i ja kupiłam w aptece zanim zaprzestał produkować z kofeina i niketamidem dobre było tyle powiem.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.