Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam!

Mimo przeszukania działu "Prawo" nie znalazłem wystarczających informacji, więc postanowiłem napisać swojego pierwszego posta na tym forum ;)

Do rzeczy: Miałem sen, w którym mój niebieski słoń chciał ugotować dla siebie i ewentualnie do podzielenia się ze z resztą stada pochodne fenetylamin. Niebieski słoń zgromadził wiele informacji na ten temat na wielu stronach, także tym jak to zrobić pod względem logistyczno-technicznym, jednak we śnie miał wątpliwości co do prawnego stanu rzeczy w Polsce. Słoń twierdzi, że jego apartament w dżungli jest idealny na tego typu przedsięwzięcia, mimo tego iż jest on w bloku, z innymi słoniami. Reakcje o których marzył słoń we śnie nie były śmierdzące, a wszystkie odczynniki nieklasyfikowane w państwie słonia.
Jakie konsekwencje dla słonia mogłyby powstać, gdyby jakaś wredna małpa z dżungli podpierdoliła, że niebieski słoń coś gotuje, a uprzejma służba porządku dżungli wpadła do słonia na herbatkę?
Słoń najbardziej byłby niezadowolony, gdyby wpadli akurat podczas gotowania. Niebieski słoń jest prawym obywatelem, dlatego we śnie marzył o 3-FA. Jednak trąba słoniowa skręca się na myśl o tym, że wymarzona we snach metoda redukcji Al/Hg mogłaby pozbawić 3-FA jej 3-F, czy strach ten przy ilościach około 100g jest uzasadniony?
A i co by się stało, gdyby we śnie udowodniono niebieskiemu słoniowi, że wymienił swój bajeczny produkt (karta charakterystyki gratis) na, powiedzmy, pół kilo bananów?

Będę bardzo wdzięczny, jeśli ktoś pomoże mojemu słoniowi. Jak tylko znów mój niebieski słoń mi się przyśni to mu przekażę Wasze porady.
  • 28 / / 0
Czytaj uopn.
Przylepią produkcje z okoliczności, produkcje lub Sanepid wprowadzanie do obrotu środków zastępczych.

BTW. Weź nie pierdol, a użyj realnych środków bezpieczeństwa przy pisaniu na forum.
  • 120 / 1 / 0
Mnie przybili posiadanie odczynnikow sluzacych do wytwarzania subst. psychoaktywnych i chcieli keszcze zagrozenie pozarem bo byly rozpuszczalniki ale im sie nie udalo. Tez al/hg zastanow sie co bedzie jak metody analityczne wykaza sladowe ilosci czegos nielegalnego
Uwaga! Użytkownik NotEvenTwice jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 405 / 2 / 0
tak to jest jak idioci biorą się za coś o czym nie mają pojęcia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.