Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Może się to wydać dziwne ale chcę namówić mamę do uprawy 1 krzaczka zamierzam jej puścić filmy : Rozwiewając dym: Nauka o Cannabis,The Union,National Geographic Super zioło i http://www.youtube.com/watch?v=Ox15gFdV4gc ogólnie chodzi mi o historię ludzi. zadowalający jest fakt że jak mój brat (pełnoletni) namówił ją do dużej uprawy.I ogólnie w rodzinie się luźno gada na "ten" temat.Ale jakie jeszcze argumenty ? podpowiadajcie !
Chodzi mi też oto że będę chciał mamę poczęstować bo kiedyś złamała kręgosłup ogólnie jest chuda więc jak by jej pomogło to git :D stuff zapewniony dopoki się nie wyprowadzę :cool:
Uwaga! Użytkownik Wiro jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 418 / / 0
Powiedz mamie ze nie bedziesz wcale duzo cpal. Mozesz też jej powiedziec ze sie z nia podzielisz. Opcji jest wiele, ale najlepiej powiedziec ze to nie dla siebie tylko hodujesz dla kumpla bo Cie poprosil. Możesz również powiedziec mamie ze to nie narkotyki tu rosna tylko zdrowotna cherbatka. Puść jej film Requiem dla snu tam też palili ziolo.
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2012 przez zielonywojownik, łącznie zmieniany 1 raz.
Ω
  • 312 / 1 / 0
zielonywojownik pisze:
Powiedz mamie ze nie bedziesz wcale duzo cpal. Mozesz też jej powiedziec ze sie z nia podzielisz. Opcji jest wiele, ale najlepiej powiedziec ze to nie dla siebie tylko hodujesz dla kumpla bo Cie poprosil. Możesz również powiedziec mamie ze to nie narkotyki tu rosna tylko zdrowotna cherbatka. Puść jej film Requiem dla snu tam też palili ziolo.
chyba najglupsza rzecz jaka mozna powiedziec
  • 397 / / 0
Ja powiedziałem, że lepiej żebym sobie posadził 2-3 krzaczki niż wydawał kasę za malutkie ilości. Powiedziałem jeszcze, że dam jej spróbować i sama się przekona. Ale uważaj... Po kłótni z mamuśką, ta wszystkie krzaki (każda miała minimum 1m) mi zutylizowała... :-|
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 451 / 2 / 0
Najlepiej ją postawić przed faktem dokonanym, wtedy argumenty będą silniejsze, no i żal pieniędzy i w ogóle... :D
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / / 0
Jeśli matka jest stanowcza to i tak wypierdoli (tak jak moja)
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 451 / 2 / 0
moja też by wypierdoliła... dlatego już z Nią nie mieszkam ;)
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 349 / 0
Ja pierdole, co to za temat.
  • 418 / / 0
@up. Dokładnie. Że ludzie podłapali...
Ω
  • 397 / / 0
A sam(a) pierwszy(a) odpowiedziałeś(aś) w tym wątku...
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...