Pentedron + Etylofenidat
Moderator: Wszyscy moderatorzy
- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
POLDURZENIE – stan przejęcia świadomości lub przewrażlwienia wywołany egzystencją w polskim środowisku społeczno-politycznym; przeciwieństwo odurzenia
Jak działają dopalacze?
Dobrze wiedzieć przed Sylwestrem ;) Dość obszerny i w większości całkiem do rzeczy artykuł z periodyku „Służba Zdrowia”.Polskie leki przerabiane w Czechach na narkotyki. 5 osób zatrzymanych za produkcję metamfetaminy
Pięć osób, obywateli czeskich, zatrzymała na początku lutego policja z Jesenika. Są zamieszani w proceder sprowadzania i przerabiania leków z pseudoefedryną z Polski. To efekt długotrwałej pracy operacyjnej policjantów kryminalnych.etylofenidat zażywany oralnie jest bardziej euforyczny.
Pentedron + EPH to kombo na "raz, a konkretnie" i wtedy Twoje proporcje, Asinusie, jak najbardziej się sprawdzają.
POLDURZENIE – stan przejęcia świadomości lub przewrażlwienia wywołany egzystencją w polskim środowisku społeczno-politycznym; przeciwieństwo odurzenia

Od pewnego czasu... kurwa co ja pierdole od kilku miesięcy... nonstop widze posty w których calutki czas pierdolą że EPH to tylko Oral i dawka 30mg.... rotfl... zresztą nie tylko ja to zauważyłem... do tematu o EPH nie ma co wchodzić bo ciągle powielane słowa Surva

Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.

A łączenie stymulantów z kannabinoidami generalnie prawie zawsze zwiastuje bolesną klęskę.
Uwaga! Użytkownik lorette nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata