• 2 / / 0
Regularne ćpanie i wymaga zwiększonej produkcji neurotransmiterów w mózgu. Z autopsji wiem że przy mojej ubogiej diecie (ryż i gówno) aminokwasy rozgałęzione pozwalają mi nie wpadać w bad tripy, fazy są lepsze, mniejsze zjazdy ...
Czy ktoś ma podobne doświadczenie? Czy również stosujecie odpowiednią suplementacje do swojego tripa?

Proponuję rozpisać których aminokwasów może w organizmie brakować po tripie i jakie mogą być tego skutki.
WIELE OBJAW OPISANYCH NA FORUM ZBIEGA SIĘ Z OBJAWAMI NIEDOBORU AMINOKWASÓW
a wiadomo że bez nich nasz mózg nie zrobi sobie odpowiedniej jazdy, jeśli wyłożymy mu asfalt jak polskie drogi

mam wrażenie że bez suplementacji tripy nie są tak intensywne jak mogły by być, później często bywam rozdrażniony, łapię doła

zapraszam do wyrażenia swojej opinii: placebo czy true story
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.