Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 170 / 5 / 0
macie jakies sprawdzone metody na to zeby nie szczaili thc na tescie teraz coraz popularniejsze sa testy wszedzie zwlaszcza w szkolach warto zeby kazdy palacz wiedzial jak sobie pomoc
Ostatnio zmieniony 03 maja 2006 przez louis, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: axelf »
Kiedys czytałem, że jakiś sportowiec, aby oszukac kontrolę antydopingową miał przy sobie sztucznego penisa z "czystym" moczem :D Może to jakiś sposób? ;) Chociaż szczerze mówiąc nawet nie wiem jak wygląda taki test na ziółko. Nie doświadczyłem naszczęście :)
Uwaga! Użytkownik axelf nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
paker pisze:
macie jakies sprawdzone metody na to zeby nie szczaili thc na tescie teraz coraz popularniejsze sa testy wszedzie zwlaszcza w szkolach warto zeby kazdy palacz wiedzial jak sobie pomoc
A pamietacie te testery z aptek,ponoc na wszystko?Ja bylem prawie na wszystkim:zjarany,narzezany,nachlany i jarecka sie skminila,ze cos nie tak.....musialem sie na to odlac przy otwartych drzwiach od kibla......i NIC NIE WYKAZALO-BYLEM CZYSTY!!!!.....A bombe mialem taka,jaka sie trafia rzadko w zyciu....Opatrznosc Boza nade mna czuwa,czyli zjebany tester byl poprostu(nie zmienil koloru).A co do szkol to przedwczoraj widzialem w TV,ze jak w ktorejs tam szkole wykryja,ze ktos chociaz rurke sobie scyral,to go odrazu na toksykologie.A co to zatrucie jakies po 1 buszku?To jest chore,a jak kawe wypijesz to co,na Monar?

A sposob jest:wagary....az szkoly pozamykaja
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: safo »
no najpopularniejszym sposobem jest witaminka C + duuuuuużo picia (woda jest dobra, piwo też:-p) :D
Uwaga! Użytkownik safo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: BartooL »
tak wit C i woda pomaga bo w wydalonym moczu znajduje sie wieksza ilosc wody na tle thc wiec jesst znikome pomaga tez sauna i wszystkie zajecia wypacające po z potem jakies dawki thc napewno sa wydalane
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: safo »
tak wit C i woda pomaga bo w wydalonym moczu znajduje sie wieksza ilosc wody na tle thc
mi sie wydaje, że to pomaga oczyścić organizm, wypłukać z thc miedzy innymi. gdy zażyjemy wit C duuużo (hiperwitaminoza) wtedy oddajemy jej nadmiar w moczu, co pomaga w wypłukaniu org z innych sund., toksyn itp (w tym thc :-p).
Uwaga! Użytkownik safo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 3 / 0
głownie o to w tym chodzi ;] albo zatuszowac ilosc thc poprzez to ze wysikasz ( z musu wypij 10 liturow wody ) a pocenie sie wydala moze i mało ale zawsze
  • 77 / 3 / 0
to 10 litruw to raczej byla przesada (metafora) chodziło mi o podkreslenie tego co mowie ;] i troche humorystyki nie myslalem ze ktos to wezmie na powaznie ;]
  • 3 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mona »
bo chodzi o to zeby nie wpasc w bloto to chyba najlepsza rada:)
Uwaga! Użytkownik mona nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.