Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
Trochę się spóźniłem, ale zapytam - czy warto jeszcze coś sadzić na out?

Co chciałbym posadzić:
Blueberry auto fem
Durban posion fem
Hollands hope
PolarLight#2 auto fem
Passion#1 fem
Shaman fem
White russian auto fem

Które z tych odmian mają jeszcze szanse dojść?
Uwaga! Użytkownik SmerfGargamel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
automaty
  • 520 / 18 / 0
Poleciłbym White Russiana, sprawdzony automat, dość wytrzymały. Powinien dojść spokojnie. Akurat na wrzesień byś miał zbiory.
  • 2518 / 28 / 0
Automaty powinny dojść bez problemu. Odmiany bez autoflow. jeśli wysiejesz dostatecznie szybko, to też zanim zaczną kwitnąć, powinny trochę podrosnąć. Siejąc teraz masz jeszcze szansę zebrać po kilkanaście gram z jednej rośliny. Do tego najlepiej rośliny, które za długo nie kwitną.

Ja sam ostatnie dwie rośliny przesadzałem na miejscówkę dwa dni temu. Chociaż moje stały przez ponad miesiąc na parapecie i balkonie. Większa miała prawie pół metra, więc to trochę inna bajka.
  • 37 / / 0
kilkanaście gram z krzaka? Czemu tak mało ;-) Na stronach pisze po 200g z rośliny, ale to info producenta. Sami "hodowcy" osiągają z tego co słyszałem po kilkadziesiąt, nawet powyżej stu z krzaka na out.
Uwaga! Użytkownik SmerfGargamel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2466 / 15 / 0
Bo podają na m2
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 433 / 2 / 0
Automaty jak najbardziej elegancko dadzą radę tylko dobrze o nie zadbaj. Natomiast reszta to imo marnacja pestek zwłaszcza ze feminizowane tanie nie są, urosną malutkie karaczany, chyba że zależy Ci nawet na tych kilku-kilkunastu gramach z krzaka to możesz próbować. Ja bym na Twoim miejscu odpuścił w tym roku i skupił się na automatach.
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2012 przez Vombat, łącznie zmieniany 1 raz.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 37 / / 0
Vombat nie rozumiem trochę Twojej wypowiedzi, dokładnie tego zdania
Ja bym na Twoim miejscu odpuścił w tym roku i skupił się na automatach.
Mam odpuścić, ale skupić się na automatach?
  • 2466 / 15 / 0
Wlasnie automaty szkoda marnowac bo zwykle pestki w tym czasie wyrosna tez jak automaty bo zakwitna przy danym fotoperiodzie
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 2518 / 28 / 0
Nie jestem vombatem, ale odpowiem, tak skup się na automatach, normalne rośliny sobie odpuść.

@White_Power Tak ale automaty i tak z reguły są małe i większe nie urosną. Taki Durban posion, czy Passion#1 posadzone w terminie, przy dobrym treningu mogą nam dać kilkaset gram z krzaka. osiągając przy tym dość duże rozmiary. Więc lepiej sobie odpuścić takie nasiona i skupić się wyłącznie na automatach. Ja tam swoje przyciąłem przy 3pięterku liści, już mam 2odnogi, do tego przyginam szczyt do ziemi i widzę, że zaczyna wypuszczać nowe szczyty po bokach :-D Przy automatach ważny jest regularny trening rośliny, żeby wypuściła jak najwięcej szczytów, bo bez doglądania krzak z jednym szczytem, da nam nie kilkanaście, a kilka gram. Moja roślinka rośnie w doniczce, posadzona w połowie czerwca, ale to taka moja mała dygresja.
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.