Powód: Poprawka tematu
coś pomiędzy wymiarem astralnym a fizycznym ^^
coś pomiędzy wymiarem astralnym a fizycznym ^^
28 czerwca 2012TuCieMam90 pisze: jakie filmy najlepiej sie oglada przy mefie ? moze macie jakies ciekawe tytuły ? cos takiego co wplywa na psychike :D:D mi osobiscie świetnie ogladalo sie" sale samobojcow "
Też ogladałam sale samobojców, zajebiscie do mefki działa, mega polecam jak ktoś nowy przyjdzie. 2022, obejrzyjcie pierwsza czesc bo 2 taka sobie.
Z dystansem, bo to też na pewno zależy od upodobań kinematograficznych, ale jeżeli chodzi o moje perełki po tym, to:
*Więzień Nienawiści
*Skazani na Shawshank
*Troja
*Elvis
*Bohemian Rhapsody
*Greenbook
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.