Jestem z Wami Bardzo długo i od dawna chciałem z Wami porozmawiać! Na szczęście już nie szaleje tak jak kiedyś, mam nadzieję że inni również mają się coraz lepiej
Od ok. 6 miesięcy bardzo intensywnie ćwiczę. 2-4 godzin siłowni 4-5 razy w tygodniu + 1-2 godzin biegania 4-7 razy w tygodniu.
Jem bardzo dużo odżywek i tutaj pytanie - Czy to może zwiększyć ryzyko podczas przyjmowania jakichkolwiek narkotyków?
Nie pije, nie palę, ale czasami czuje kłucie w sercu... Jest to spowodowane z pewnością odżywkami i ćwiczeniami.
A teraz... jak to jest? Dzięki tak intensywnym ćwiczenią moja tolerancja szybciej maleje? Jestem podatny na lepsze doznania?
A może w ogóle powinienem zapomnieć o czym kolwiek zanim nie zorbie sobie przerwy?
PS. Wszystkim bardzo polecam zrobić sobie przerwę przynajmniej na 3 miesiace i wstać trochę wcześniej rano i pobiegać.
Może nie uwierzycie, ale po intensywnym treningu na skutek wydzielania serotoniny na prawdę można załapac miła euforyczną fazkę! Bardzo malutką ale zato piękną bo czuć, że sobie na nia zasłużyłeś i pochodzi ze zdrowego źródła ;)
Bieganie potrafi odmienić twoje życie :old:
drem pisze: Dzięki tak intensywnym ćwiczenią moja tolerancja szybciej maleje? Jestem podatny na lepsze doznania?
drem pisze:Może nie uwierzycie, ale po intensywnym treningu na skutek wydzielania serotoniny na prawdę można załapac miła euforyczną fazkę! Bardzo malutką ale zato piękną bo czuć, że sobie na nia zasłużyłeś i pochodzi ze zdrowego źródła ;)
chesterek47 pisze: kiedyś jak więcej biegałem, raz przebiegłem sobie 16 km i czułem się jakby najarany MJ.
Można śmiało stwierdzić, że 16km nieźle porobi nowicjuszy :old:
drem pisze: Od ok. 6 miesięcy bardzo intensywnie ćwiczę. 2-4 godzin siłowni 4-5 razy w tygodniu + 1-2 godzin biegania 4-7 razy w tygodniu.
drem pisze: Jem bardzo dużo odżywek i tutaj pytanie - Czy to może zwiększyć ryzyko podczas przyjmowania jakichkolwiek narkotyków?
Nie pije, nie palę, ale czasami czuje kłucie w sercu... Jest to spowodowane z pewnością odżywkami i ćwiczeniami.
drem pisze: A teraz... jak to jest? Dzięki tak intensywnym ćwiczenią moja tolerancja szybciej maleje? Jestem podatny na lepsze doznania?
A może w ogóle powinienem zapomnieć o czym kolwiek zanim nie zorbie sobie przerwy?
Ja też po długiej przerwie wróciłem do półwyczynowego uprawiania sportu(7treningów w tygodniu, suplementacja, dieta, etc.). To w zasadzie jedyny sposób, żebym nie ćpał. Mimo, że przez mój nos przeleciało ładnych set gramów wróciłem do dawnej formy! W życiu nie uwierzyłbym, że to możliwe. Też polecam, bo czuję się, jakbym cofnął czas.
BTW1. Jeden dobry wieczór i musisz tydzień do dwóch wracać do formy!
BTW2. W jednym z klubów w których ćwiczę spotkałem trzech ćpunków, którzy też jako-tako się ogarnęli.
BTW3. Zawsze tak jakoś jest, że jak rozmawiam z kimś, kto trochę poćpał, to po kilku zdaniach już to wiem i on też wie.
a ja jestem pewien ze działanie BCAA jest tak samo efektywne jak jedzenie piersi z kurczaka na poziomie amatorskim
Bez sensu. Taki trening niczemu nie służy
zrobiłeś biopsje jego tkanki mięśniowej ze wyciagnaless taki wniosek? skąd wiesz jaki ma typ włókien mięśniowych?
A teraz... jak to jest? Dzięki tak intensywnym ćwiczenią moja tolerancja szybciej maleje? Jestem podatny na lepsze doznania?
ja ci napisze z praktyki żelastwo przewalam prawie tak długo jak pije ale brałem tez SAA wiec napisze ci ze na psychikę zle wpływa trening + saa + alkohol / amf włącza się nieśmiertelność zanik bólu pewność siebie ogromna agresja co może rodzic problemy
musisz poznac swoj organizm ja moge chlac miesiac nie cwiczac kwestia tygodnia/dwoch i juz jestem w formie wystarczy dobrze jesc spac icwiczyc w moim wypadku
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.