Jestem w trakcie odstawiania stymulantów (amfetamina), i coraz częściej zdarza mi się sięgać po kodeinę. Ogółem to w bieżącym roku wygrzałem się już trzeci raz, w tym mały mini-ciąg (wczoraj i dziś). Nie chciałbym raczej tu umoralniającego pierdolenia, że spadam z deszczu pod rynnę itp. Nie czas to jeszcze osądzać.
Chciałbym po prostu zobaczyć, czy ktoś szedł już podobną drogą. Z wiru szybko przemijających dni, do słodkiego upierdolenia się na kanapie. Co was pognało na przeciwległy biegun ?
Jak chcesz mieć pojecie o tym co cię może czekać po zamianie to polecam wątek kodeina - uzależnienie.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Blu pisze:Jak już jesteś wjebany to pojęcie "zbyt kosztowny" nie istnieje. Zrobisz wszystko żeby uniknąć skręta, kasa się znajdzie.
idontknow pisze:Myślę, że feta ma tu mało do rzeczy, bo po prostu spodobało Ci się opiatowe upierdolenie, i to co było przed tym (amfa czy szachy - bez różnicy) nie ma znaczenia.
Trudno mi to pisać, ale dzisiaj będzie trzeci dzień ciągu :-/ Wczoraj poszło 600 mg z Thio, a dzisiaj pójdzie 450 mg, dodatkowo wzmocnione 180 mg DXM'u.
mysle ze wiele osob sie ze mna zgodzi
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.