Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1217 / 21 / 0
Witam, mam pytanie do obeznanych w temacie. Nie mogłem znaleźć takowego wątku nigdzie na forum. Jak wygląda sprawa z kupnem antydepresantów i benzodiazepin przez internet? Jest w ogóle taka możliwość? Nigdzie w internecie nie widziałem takiej możliwości, przynajmniej z tych leków, które ja biorę, tj. Arketis, Alprox i Sedam. Jak wygląda samo kupno? Jakim sposobem daje się recepte? Musi być w formie skanu, czy w inny sposób?
No i przede wszystkim, jak ta sprawa będzie wyglądać w roku 2012, czyli od czasu pojebanych zmian NFZ.
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 31 / 0
W polskich aptekach internetowych działających legalnie nie kupisz wysyłkowo żadnego leku wydawanego na receptę
BS
  • 3309 / 22 / 0
Możesz kupić przez Internet, ale z odbiorem osobistym - wtedy musisz pokazać receptę.
sqrt(666)
  • 634 / 4 / 0
Mozesz takze zainteresowac sie legalnym Etizolamem.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
moja znajoma sprowadza leki na odchudzanie z jakąś pochodną amfetaminy z nie wiem czy mogę napisać jakiego kraju czy by jej to nie sprawiło jakichś nieprzyjemności. Jednak chudnie w oczach gada jak katarynka a leki są nielegalne w pl :D
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2012 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 3309 / 22 / 0
To chyba ta substancja, która jest zabroniona, bo ma zajebiście dużo skutków ubocznych i sobie można na zawsze zdrowie rozwalić. Tylko jak to się zwało...
sqrt(666)
  • 2878 / 21 / 0
...pic z efedryną?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 3309 / 22 / 0
Nie, coś innego. Teraz na czarnym rynku to jest popularne. Niestety nie ma dobrego sposobu, żeby zrzucić wagę szybko i bez konsekwencji. Radzę tej kolezance przemyśleć to co robi.

edit: http://pl.wikipedia.org/wiki/Fentermina?
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: .
sqrt(666)
  • 2362 / 31 / 0
może to być też synefryna. Hitem też były kapsułki z tasiemcem uzbrojonym, ale po nim to się raczej nie gada jak katarynka :-P
BS
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.