A teraz ja zapytuję, pytanie pierwsze: w "Kodeina HOWTO" pisze, że SSRI+Kodeina "nie są przyjaciółmi". Ale o co chodzi, o to, że np. fluoksetyna spłyci fazę kodeinową czy o jakieś uszkodzenia organizmu? PS Biorę rano Seronil 20mg.
Pytanie drugie: co myślicie o połączeniu 450mg DXM + 150mg kodeiny + powiedzmy MAXYMALNIE 105mg chlorprothixenu? Najpierw chyba sprawdzę co będzie gdzieś po 30mg chlorpro połączone z około 100mg DXM...
Chlorprothixen brałem z kodą w dawce 135mg chlorpro + 150mg kodeiny z tym, że ze dwie godzinki wcześniej wypiłem z ćwiartkę a może trochę więcej wódy...Efekty: wielkie uspokojenie, senność, film mi się urwał na jakieś dwie godziny a potem jak wstałem do kibla to ledwo doszedłem bo prawie nic nie widziałem na oczy (efekt "śnieżącego TV" ;) ), ledwo stałem na nogach, a jak wracałem to mało się nie wywaliłem o szafkę...Jak doszedłem, padłem na łóżko i było fajnie ale nie tak jak np. po 300mg samej kody. Czy ten urwany film to wina tego, że waliłem alkohol wcześniej czy też za dużo chlorprothixenu? Czytałem na Pharmindexie czy tam na MP.pl, że chlorprothixen i środki działające na O.U.N. działają synergistycznie (nasilają się nawzajem). Więc ten chlorprothixen wziąłem żeby zwiększyć działanie kody a tej wódy nie miałem w planach, wyszło spontanicznie a mi nie chciało się czekać do następnego dnia na kodeinkę...
No i właśnie dzisiaj, jak już pisałem, zamierzam wziąć (kolejność powinna być IMHO taka): Chlorprothixen + DXM + Kodeina. Ktoś ma jakieś porady co do dawek itp.??
PS Tylko jeśli chodzi o możliwość zespołu serotoninowego przy DXM i SSRI to wiem o tym dobrze ale nigdy nic takiego strasznego się nie działo a robiłem to już kilkanaście razy (nawet przy 900mg DXM), najwyżej "zwała" była dłuższa... O szkodliwości na wątrobę SSRI + DXM również wiem dobrze...
Aha i jak jest z kodeiną + DXM?
[Edit] PS Nie wiem czy nie bardziej nadaje się to wątku o mixach w aptece ale kij już mi się napisało...
Peace!!!
[Depresanty - Miksy]
scalono-Marchewa
Iwan pisze: No i właśnie dzisiaj, jak już pisałem, zamierzam wziąć (kolejność powinna być IMHO taka): Chlorprothixen + DXM + Kodeina. Ktoś ma jakieś porady co do dawek itp.??Już jestem po tripie:) Było zajebiście. Wziąłem łącznie tylko 60mg chlorprothixenu (i dobrze, że nie więcej chociaż zamierzam jeszcze zmiksować 450mg DXM z 90mg chlorpro...), 435mg DXM i 150mg kodeiny. Wysłałem TR na Neurogroove (ciekawe kiedy i czy wogóle opublikują...)...
Aha i jak jest z kodeiną + DXM?
Peace!!!
[Depresanty - Miksy]