Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 858 / 50 / 0
Temat o narkomańskich akcesoriach, czyli wszystkim co potrzebne do ćpania. Mam nadzieję, że go tu nie było.

Jaką wagę z dokładnością do 1mg polecacie? Mam dwie propozycje: jeden albo dwa
Kupić którąś z tych czy inną? Będę ważył nie więcej niż 1g.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2011 przez rrd, łącznie zmieniany 6 razy.
  • 3129 / 26 / 0
Przecież to to samo.
High, how are you?
  • 1053 / 75 / 0
jesli chodzi o temat, za akcesoriow posiadam tania wage za 5 dych, waporyzer i sloiczek nadmanganianu potasu.
  • 1530 / 9 / 0
Daje rady taka waga za 50 zł?
Moje bongo

[ external image ]
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 1053 / 75 / 0
daje, ale jest w miare dokladna tak od 10mg.
  • 1530 / 9 / 0
O, to widzę, że będzie wystarczająca jak na potrzeby skromnego usera jak ja.
W temacie "poradnik" przewinął się ostatnio też wątek wag jak ktoś jest zainteresowany.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 1217 / 21 / 0
Jedyna waga jaką posiadam to waga z dokładnością do 10dag (do ważenia warzyw:P). Z okazji nowego wątku i pobłażliwości modów (bo w końcu święta idą), to może ktoś powiedzieć gdzie można kupić/zdobyć fotki (takie w których były np. maczanki ziołowe z kolekcjonera, albo w których dilerzy sprzedają tynk śmierdzący mydłem potocznie zwany amfetaminą? ;)
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
Ja od mikołaja dostałem bongo lodowe niedawno:). Oprócz tego mam jeszcze ulubioną rurke do wciągania, taką już po przejściach ale mam do niej sentyment, fajeczke, wage 0,01g. Ostatnio planowałem kupić nabieraczke (taką jakby małą łopatkę) nie wiem jak to profesjonalnie sie nazywa.
  • 351 / 8 / 0
Bongo to bęben, faja się BONG nazywa...
  • 1519 / 20 / 0
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.