Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
JanBreivik2 pisze:Nieprawda. 3fa jest bardziej serotoninowe niż 2fa, bo 2fa nie jest prawie wcale, ale samo w sobie jest ofc bardziej dopaminowe, jak to amfetamina.
Tymczasem 4-FA, też amfetamina, a bliżej jej do MDMA (swoją drogą też amfetaminy...) niż klasycznej fety.
Bez zadnej tolerancji pierw ok.80mg oral i po godzinie tyle samo sniff. Pozniej jeszcze dwie male kreseczki
Efekt praktycznie żaden, może ok. godzinki ochota na gadke i na tym koniec. Pozniej chcialo mi sie nawet spac.
Do normalnej amfetaminy to sie nawet nie umywa.
Dosyc smierdzaca substancja, i nigdy po niczym nie mialem tak straszliwie smierdzacych bąków jak po tym :D. Ogolnie nie polecam
Limitbreaker pisze:A jesz czy wciągasz? Niektórzy nie mieli reakcji sero przy wciąganiu. Ja tymczasem ewidentnie czułem to serotoninowe poczucie dotyku, rozpłynięcie się.JanBreivik2 pisze:Nieprawda. 3fa jest bardziej serotoninowe niż 2fa, bo 2fa nie jest prawie wcale, ale samo w sobie jest ofc bardziej dopaminowe, jak to amfetamina.
Tymczasem 4-FA, też amfetamina, a bliżej jej do MDMA (swoją drogą też amfetaminy...) niż klasycznej fety.
Nie prawda, że nigdzie nie ma bo jest w dwóch sklepach.
13 czerwca 2017jokerr pisze: nie mowie o vi.... ch. to polski vendor ale nie ten takze spokojnie i dzieki ,sin czesto czytam 6 substancji tam bylo to nie ten vendor
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.