Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest z moja glowa nie tak? Probowalem 3fa i 2a i oprocz tego z nie mogem zasnac zadnego efektu (pobudzenia) nie poczulem. Dopamina zero o euforii nawet nie wspomne...
Jedyne co poczulem to gdy stwierdzilem ze jest slabo przyjebalem po pol h kreche potem znowu i znowu to mi sie niedobrze zrobilo i w oczach popierdolilo mi sie tzn tak jakby schodzil sie obraz do srodka i lekko na zolto widzialem..blee... jak to jest?
Chyba domapinergigi nie dla mnie. To juz bardziej po 3mmc lub 4mmc mam ochote cos robic :P
[ external image ]
i zarzuciłem domięśniowo po 150mg... no taka dawka, rozlożona wejsciem na ten kwadrans to jest bdb.
Dziala dlugo i mocno = ok 2h
Stymulacja 70%
Euforia 30%
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
bendzamin pisze:Nie wiem w ktorym temacie napisac.jak cos to przepraszam i prosze o pokute przeniesienie.
Co jest z moja glowa nie tak? Probowalem 3fa i 2a i oprocz tego z nie mogem zasnac zadnego efektu (pobudzenia) nie poczulem. Dopamina zero o euforii nawet nie wspomne...
Jedyne co poczulem to gdy stwierdzilem ze jest slabo przyjebalem po pol h kreche potem znowu i znowu to mi sie niedobrze zrobilo i w oczach popierdolilo mi sie tzn tak jakby schodzil sie obraz do srodka i lekko na zolto widzialem..blee... jak to jest?
Chyba domapinergigi nie dla mnie. To juz bardziej po 3mmc lub 4mmc mam ochote cos robic :P
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To rozpierdalało system szkoda w chuj, że nie ma teraz takiego soru, bo imo byłby to nr.1 teraz w PL clearnecie :-|
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.