- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
A więc, jakiś czas temu capnął mnie kleszcz w nogę - skurczybyk jeden ;P
Jak to ja mam ze swoim szczęściem zaraził mnie bakteriami, pojawił się rumień itp jak to jest przy zarażeniu ...,
Obecnie przyjmuję ANTYBIOTYK Doxycyclinum -czynna doxycyclina 100mg | biorę 2 dziennie po czym zażywam Linex forte do osłony przed mocą antybiotyku ...
Moje pytanie brzmi czy podczas zażywania tego leku mogę przyjąć Donosowo Amfe/Mete, bo jak to jest przy antybiotykach nie wypada pić no chyba że z 1 piwko zwykłe jakieś, tak więc ratuje się myślą że na jakiejś imprezie mogę co innego przyjąć do organizmu prócz alko ;p ...
(Ps. żeby nie było uzależniony nie jestem ^^ ) no ale w końcu spoko jest bansować z energią ;] ...
(Ps1.Lekarz powiedział mi żebym nie brał podczas brania antybiotyku żadnych magnezów, wapnia, żelaza itp ale o wciąganiu nic nie mówił hehe)...
Proszę o odpowiedź ogarnięte osoby i liczę na full postów w tym temacie aż moja wiedza zostanie zaspokojona ;D ...
Git. Ale nie polecam oczywiście. ;)
Po pierwsze, każdy organizm reaguje inaczej.
Po drugie, przerwa obniży ci tolerancje (wnioskuje że dużo tego walisz, jeśli nie potrafisz się opamiętać w czasie choroby).
Po trzecie, przy takich infekcjach może pojawić się gorączka. Jeżeli jeszcze dojebiesz fety, która dodatkowo podbije temperaturę, to może być niebezpiecznie.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.