(R)-(1-((1-metylpiperydyn-2-yl)metyl)-1H-indol-3-yl)(naftalen-1-yl)metanon
http://en.wikipedia.org/wiki/AM-1220
Na Drugs-Forum pojawiły się dotąd 4 opinie (jedna w miksie z JWH-007), wszystkie pozytywne. Jeden gram AM-1220 rozpuszczony w 25g podkładu użytkownik @fatal opisuje jako mocny. Drugi raport podaje 33g pokładu, ale nie komentuje działania. Peak pojawia się po paru minutach. Wg. użytkownika @golmall całość trwa 15 do 20 minut.
Użytkownik @fatal mówi o energetycznym pierwszym wrażeniu i stymulacji, inny użytkownik z dużą tolerancją natomiast odnosi to do bardziej euforycznej Cannabis sativa i zaznacza brak nudności i lęków.
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Szukając jakiejś alternatywy dla potecjalnie bardzo szkodliwego am-2201 skusiłem sie na to bo wykąbinowałęm sobie że skoro w czasteczce nie ma żądnych szkodliwych pierwiastków typu fluor to pewnie nie jest szkodliwe :nuts: Kanna bardzooo słaby skończyło sie tym że musiałem waporyzować niemal cały cybuch lufki żeby coś poczuć :-( wrażenia bardziej psychiczne niz fizyczne, choć fakt że ja tolerancje na kanna to mam wyjebana w kosmos, pragnienie nie do zaspokojenia żądnymi ilościami płynów a i pachnie palonym plastikiem :kotz:
Jak wam sie podobalo AM-1220? Ostatnio zamowilem to zamiast AM-2201 i jestem zadowolony. Bardziej euforycznie, ale mniej intensywnie. Palone z folii w dawkach 15mg.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.