Planuję strzelić sobie DOI, DOC albo BDF więc wolałbym się jakoś zabezpieczyć przed ew. bad tripem (wiem, że to już jest nakręcanie, ale samo posiadanie skutecznego antidotum mnie odstresowuje i zazwyczaj jest bardzo fajny trip)
+ prosiłbym o info jak wpływa to na ciśnienie i ogólną pracę serca.
BS pisze:chloropramazyna i benzodiazepiny. Nie radzę strzelać doc'a, tym bardziej bdfa bo to może zabić. Strzelanie to nie wiem czy dobrze zrozumiałem i.m/i.v
herbata_yanga pisze:jak masz wrzucac psychodeliki z takim podejsciem, ze jak bedzie niemilo, to cos lykniesz, zeby przestalo, to lepiej od razu sobie daruj
Ekson pisze:Witam.
Planuję strzelić sobie DOI, DOC albo BDF
BS pisze:Strzelanie to nie wiem czy dobrze zrozumiałem i.m/i.v
edit: OK. Dzięki za odpowiedz^
edit: spóźniłem się z postem, ale nic nie zmieniam bo cholera napisałem się
Pozdrawiam.
Po prostu coś na wszelki wypadek, gdybym np. musiał szybko wytrzeźwieć.
Jesli przejmuje Cie mozliwosc negatywnego doswiadczenia z psychodelikami to uzywaj ich tylko w okolicznosciach jak najbardziej zblizonych do idealnych.
A z bad tripem trzeba sie zmierzyc i w 100% sie temu poddac i zintegrowac jego przyczyne.
Właśnie to mnie trochę niepokoi ewentualny BT przez jakieś 10h... Jeżeli nie ma fizycznych bólów to poradzę sobie psychicznie.
BDF i DOI nie probowalem ale bazujac na zgromadzonej wiedzy, DOC to chyba najlepszy wybor z tych substancji i pod katem efektow docelowych i tych ubocznych ; p
A z ciekawości jak praca serca przy tym? Załóżmy 2 mg?
Z ciekawości spytam; dlaczego akurat wybór substancji padł na DOI/DOC/BDF?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.