Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 52 / 1 / 0
Siemacie ludzie

Wiecie mam taki problem.. Zawsze gdy jem Acodiny dopijam do tego piwka, bo bez piw mi się jakieś złe tripy kręcą ..
Tylko problem jest taki że mogę wypic gdzieś tylko 3 piwa do Aco. I już mi się chcę żygać wszystkim ;/
To tylko jakaś wkręta? ( Bo pamiętam kiedyś mogłem wypić ostro z 10 piw )
Macie jakieś sposoby aby na żołądku było luźniej ?
Nie wiem .. :/ Proszę o szybkie odpowiedzi bo dziś impreza i znów zarzucam.
  • 12 / / 0
HardCoreSex pisze:
Zawsze gdy jem Acodiny dopijam do tego piwka, bo bez piw mi się jakieś złe tripy kręcą
[...]
Proszę o szybkie odpowiedzi bo dziś impreza i znów zarzucam.
Przeczytalem kilka Twoich postow i nasunal mi sie prosty wniosek. Jak nie umiesz to kurwa nie cpaj.
Jestem bluzą.

Chuj z tym co napisalem, to było dawno i nieprawda, a to w ogole nie byłem ja.
  • 2428 / 90 / 0
Tak jak wyżej , poza tym czy Ty kurwa chcesz sie nabawić wrzodów żołądka ? :huh:
Jak picie powoduje odruchy wymiotne to zostaje podanie doodbytnicze :diabolic:

Acodin na impreze ? no szczyt kinderćpuństwa...
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 85 / 0
@HardCoreSex
Po twoich postach wnioskuję, że ćpanie nie jest dla ciebie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.