Old Death: A jeżeli dziewczyna nie chciała na Ciebie czekać tzn ze widocznie jej tak bardzo nie zależało na Tobie.. znajdziesz jeszcze taką dla której bedziesz ważniejszy. Hm, poleciłbym Ci jakieś hobby które potrafi zająć myśli. Gra na gitarze/skrzypcach/chuj wie czym czy coś innego co pozwoli zapomnieć o tym i owym i skupić sie na obecnej czynności. W sumie pierwsze moje skojarzenie to modelarstwo :D. Ale raczej ciężko tak sie czymś zainteresować z dnia na dzień.A może już masz jakieś hobby.. jeżeli tak to poświęć temu wiecej czasu ;)
Breslau jest niemieckie!
zauważyłem że teraz pełno darmowych szkoleń na ten temat...
Old Death pisze:Od jutra mam zamiar biegać
Domniemam, ze nie chodzisz do szkoly, wiec nie masz tez pracy. Jezeli nie ejstes na zwolnieniu lekarskim, nie przysluguje Ci renta to poszukaj dobrej pracy. Przy wyborze pracy kieruj sie zdrowa atmosfera w firmie i kaska, zebys mógł sie realizowac, bo na to potrzeba pieniedzy.
Pierdol hyperreal, 95% userów tego forum to debile, szmaty bez perspektyw. Pewnie nie raz niechcacy wejdziesz do dzialu, ktory Cię interesuje, a na poczatku jest Ci to zupelnie nie potrzebne. Lepiej chodz juz na NA niz zagladaj tutaj. Mnie osobiscie NA zupelnie nie odpowiada, ale bylem tam i wiem o czym mówie. Rozumiem, ze mozna tam chodzic dla zabicia nudy, albo dla beki - zawsze to lepsze niz H.
Pamietaj, ze ćpunki to nienajlepsze kandydatki na kobiety. Dzialaj impulsywnie, jak masz "zamiar coś zrobić" - moze wlasnie jakis świetny pomysl uda Ci sie zrealizowac.
Powodzenia i jak sie cos spierdoli nie krepuj sie szukac pomocy.
Rozmowy acreal
Wymieniłem w kolejności od najważniejszego.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.