ODPOWIEDZ
  • 981 / 6 / 0
nie wiem co o tym sadzić i czy warto próbować,na początku myślałem że to jakiś rc opioid,ale mam wątpliwości

[ external image ]

MPPP ( 1-metylo-4-fenylo-4-propionoxypiperidine , Desmethylprodine ) należy do opiatów przeciwbólowych Nie jest stosowany w praktyce klinicznej, ale został nielegalnie wyprodukowany na rekreacyjne zażywanie narkotyków . Jest to analog z meperydyny (Demerol), ale ponieważ nie jest stosowane w medycynie, DEA nazwał go Wykazie I narkotykiem w Stanach Zjednoczonych . W rzeczywistości jest to odwrócony ester z petydyny i jest wymieniony jako 70% siły działania morfiny .

wkleiłem kawałek z Wikipedii

źródło ;http://en.wikipedia.org/wiki/MPPP

może ktoś bardziej doświadczony i inteligentniejszy np PCP,MaciekB i inni nie będę tu wymieniał listy osób potrafili by opisać tą substancje na po czym polega działanie i czego można się spodziewać po niej . będę wdzięczny bardzo bo nie wiem czy czasem nie zrezygnować z kupna tego kosztem innej lepszej substancji.

jak był już ten temat to przepraszam .
  • 87 / 3 / 0
To w sumie nie odpowiedź na Twoje pytanie ale ciekawostka. Na stornie wikipedii jest odnośnik do związku 4'-Methyl-α-pyrrolidinopropiophenone (w skrócie również MPPP). I to właśnie ten stymulant analog a-ppp jest dostępny w sklepach z rc.
Co do tego opioidu to chyba wzmianka o metabolicie uszkadzającym szarą masę komórkową go pogrążyła.
  • 2814 / 14 / 0
Od razu jak zobaczyłem nowy temat w tym dziale to sądziłem, że będę musiał przenosić do pochodnych alfa-PPP.
'Desmethylprodine' nie pojawił się na rynku RC i nie pojawi(mały rynek zbytu, gdyż w części krajów zabroniony, są ciekawsze substancje i poza tym...opioid). Jest to jak była mowa pomyłka z 4-metylo-alfa-PPP. Zalecana nazwa z względu na właśnie możliwość pomyłki to pMPPP.
Jeśli interesują Cię opioidy to zawiedziesz się na pMPPP.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 6 / 0
jak dermorphinie się zawiodłem (za ostrożnie do nie podszedłem)to na pMPPP pewno jeszcze bardziej
wiec dzięki za rade rezygnuje z tego kupna , wezmę kupie coś sprawdzonego
  • 2814 / 14 / 0
Zawiedziesz się na pMPPP, gdyż nie ma wcale działania opioidowego.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 489 / 5 / 0
Dawno w tym wątku nic nie było, a właściwie niewiele się wyjaśniło. Jest w sklepach pod dokładną rozwiniętą nazwą ((RS)-1-(4-methylphenyl)-2-(1-pyrrolidinyl)-1-propanone), czy to faktycznie Desmethylprodine? Bo jeśli tak, to subtelnie wymarzę z pamięci wzmiankę o tej szkodliwości i sprawdzę go. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że nikt się nie skusił jeszcze i nie zamówił. Nie ma też żadnych informacji o ewentualnym nawet dawkowaniu i podaniu.

"I also have experience with Desmethylprodine, an excellent opioid. I do not find it stimulating(at all), but rather relaxing. After the rush typical of parenteral morphine, its exactly like morphine and other opioid drugs, and I often find myself nodding out and feeling very doped up. So IDK about this stimulation you speak of. I actually feel it's most similar to oxycodone, mg for mg & effect wise. Of all the opioid drugs ive used, I must say the 6-keto phenantherene opiates (hydrocodone, oxycodone, hydromorphone, oxymorphone) do share a unique similarity, despite them being different opiates in many ways. I think MPPP is most like the 6-ketos in terms of its effects."

To nie wygląda najgorzej.
dla oszczędności zagaście światło wiekuiste, gdyby miało mi kiedyś zaświecić.
  • 309 / 1 / 0
to co widzisz w sklepie to jest to:

http://talk.hyperreal.info/pmppp-t32088.html
  • 489 / 5 / 0
Pewne? Bo chyba aż napiszę maila do nich, żeby poprawili nazwę w takim razie.
dla oszczędności zagaście światło wiekuiste, gdyby miało mi kiedyś zaświecić.
  • 1951 / 14 / 0
Pewne, wystarczy wpisać w duckduckgo ten długi wzór który podałeś, to byś zobaczył, że to jest keton, a nie opio.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 2 / 0
ziomeczki MPPP było popularne w Niemczech od 1990-2000.Był jednym ze sklądników piguł.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Illinois dopisuje kobiece choroby do schorzeń podlegających leczeniu medyczną marihuaną

Departament zdrowia publicznego Illinois (IDPH) rozszerzył listę schorzeń kwalifikujących się do leczenia medyczną marihuaną. Dopisano endometriozę, torbiele jajników, mięśniaki macicy i zaburzenia orgazmu u kobiet.

Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.

Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept

Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.