Chcialbym sie znowu sprawdzic czy jestem mocny tm razem z mefem, chcialbym poczuc ta euforie podobno lepsza od orgazmu. Gdybym mial brac to w wakacje i po wakacjach rzucic.
Jest z was ktos taki któ mial podobne nastawienie do mefa i sie wjebal mocno? Czy da rade to rzucic?
Wjebiesz się, przykro będzie, nie wjebiesz się to fajnie..
Pytasz czy da rade rzucić, to cecha indywidualna więc nie da się tego określić. Teoretycznie jak się bardzo chce i pracuje na to da się rzucić każdą substancje, ale to tylko założenia w praktyce wygląda trochę gorzej.
Zastanów się czy warto, czy na pewno chcesz, potem wypalisz z tekstami: "Wjebałem się bo ludzie z hyperreala powiedzieli że to fajne i że łatwo się z tego wychodzi."
Trzymaj fason mała
- Jak tu trzymać fason jak temat na głowę siada ?
SanteKutaczo pisze:Pare dni po ostrym wciaganiu bedziesz czul ochote zeby se jeszcze przywalic, ale wystarczy zajac sobie czym innym czas na pare dni i kompletnie sie o nim zapomina.
ile brałes mefa? nie wjebales sie?
@SK: nie każdy ma tak, jak ty. Pamiętaj. Niejeden telefon za kryskę poszedł.
Co innego mef psychicznie na prawdę mocno i szybko uzależnia, rzucić sie da. Niestety po raz pierwszy w życiu złamałem pare swoich zasad dotyczących substancji psychoaktywnych np. nie ćpaj w pracy lub gdy następnego dni masz spotkanie rodzinne. Takie zasady są łamane, chociaż zdajesz sobie sprawę że wtedy nie powinieneś , ale jakoś nachodzi cię ochota że może tak trochę mało to nic nie zaszkodzi, po otwarciu woreczka i nasypaniu kreseczki stwierdzasz że tak mało to cię nie ruszy i szkoda materiału. i siup. Na koniec masz złudną nadzieje na pocieszenie że po po 7 godzinach snu nikt nic nie zauważy.
mef to zupełnie inny kaliber niż cała reszta dragów, koki i hery/morf nie próbowałem więc do tego nie bede porównywał, ale skok "jakościowy jest ogromny w porównaniu do kanabinoidów fety czy innych rzeczy. Rzucić się da samemu, ale termin tego rzucenia może być często przekładany :D
To moje zdanie.
A to nie jest nic dobrego.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.