Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Witam was wszystkich szanowni członkowie tego forum. Otóż założyłem ten temat, bo już mam dość wszystkiego co mnie otacza po prostu. Przejdę do rzeczy.. Wiecie jak w dzisiejszym świecie jest z miłością, ja jestem osobą którą bardzo łatwo zranić i to właśnie też mnie opętało. I też pragnę was zapytać jaki będzie najlepszy drag na dołka bo dotychczas feta działała na mnie zbyt pobudzająco, czasami poleciały głupie słówka. Jeśli macie jakieś doświadczenia proszę, podzielcie się gdyż nie potrafię już dużej cierpieć a tak to przynajmniej od tego ucieknę chociaż na kilka godzin. :-(
  • 5299 / 104 / 0
Jebniętyś. To się cierpieć naucz, one tak mają nasrane. Jeśli dla Ciebie władek na dołek nie jest najlepszy to sorry ale nie wiem jak Ci poradzić - imo spid na dołki jest najlepszy, elewentualnie trawa, ale ona Tobie raczej will not help. Nie wiem, acodin sobie zjedz, może do jakiś sensownych wniosków dojdziesz albo jeszcze lepiej, kwasa sobie zjedz, bardziej klarowne wnioski będą, a plamy po sikach na dołku będą ładnie się pierdolić w oczach
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1169 / 16 / 0
Ogólnie na doła najlepsze opio i trawa (ostatecznie jeszcze benzo w mixie) to w ogole total wyjebka :d
Ale wpierdolisz sie, potem bedziesz jeszcze bardziej cierpial, w chuj hajsu wydasz itd.
Zycie to gowno i trzeba sie uodparniac, nie ty jeden straciles milosc zycia* ktora po pewnym czasie okazala sie szczeniackim zakochaniem.
Poboli, poboli i przestanie.
Obsraj narkotyki póki masz zycie ogarnięte.

pzdr
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Życie kaleczy, kodeina leczy...
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1959 / 56 / 0
Najgorsza rzecz jaką można chyba zrobić jak się jest w takim stanie to wejście w opio. Wątpię szczerze, żeby się obyło na jednym razie. Jeśli masz w ogóle coś używać, to używaj tego jako nagrodę dla siebie, a nie ucieczkę ze schowaniem głowy w piasek...

Na takie coś co tam wypisałeś, to dobrą rzeczą będzie wyładowanie się, czy to bieganie, czy trochę boksu z workiem treningowym.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1474 / 15 / 0
To czy najgorsze wyjście brać w takich wypadkach opio zależy juz od osoby. alkohol mógłby być zależy też jak kto reaguje, czy ma wszystko w dupie czy dołek robi sie głębszy...

Ja polecam psychodeik :-D Może będzie to bad trip potężny z pozytwynym skutkiem lub bez zmian, albo tez uświadomisz sobie małostkowość pewnych spraw nie wiedząc dotyszczas, że potrafisz sie nie którymi sytuacjami po prostu nie przejmować.
To jak rosyjska ruletka gdzie nie wiadomo czy są ostre naboje czy slepaki hehe
  • 883 / 10 / 0
Tylko heroina!

A tak na serio to jesteś tępym chujem. Ogarnij się, a nie będziesz kurwa ćpał. Nie warto.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 297 / 2 / 0
Co TY Elwis chrzanisz, ćpać nie warto?
Warto lecz nie z takich pobudek.
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 320 / 5 / 0
na pewno nie powiem:"nie bierz opio w takiej sytuacji". sam w podobnej zacząłem.
ale branie dragów podczas życiowego załamania rozwiązaniem nie jest.
potrafiłem być całkiem przyjemnie ujebanym a i tak czuć się jak niepotrzebny śmieć bez perspektyw.

w każdym razie są inne i, co ważne, efektywne sposoby na radzenie sobie z depresją.
i tak pewnie olejesz to, co w wątku zostało napisane, ale chuj. nie warto ćpać!
  • 297 / 2 / 0
To po huj ćpacie, skoro nie warto?
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...