Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 59 / 1 / 0
Otóż, czy ktokolwiek z was napotkał na swojej drodze dużą czerwono-różową kapsułkę? Ponieważ rok temu pewien ćpun chciał wziąć od pewnego chemika jakieś tabletki. Nie pamięta jakie. Obaj byli naćpani i chemik nie wiedział czy dał cpunowi to co chcial, cpun nie wie czy odebral to co chcial, w ogole nie wiedzial co chcial i na dodatek nie wiadomo czy to wziął. Jednak wracając do sedna, ta tabletka jest właśnie w moim żołądku i byłabym wdzieczna gdyby ktos wiedzial co to.

Oprocz tej kapsulki w woreczku strunowym znajdowali sie takze dwie male, okragle, zolte tabletki bez doslownie niczego na ich powierzchni. Za ich rozpoznanie takze bylabym wdzieczna.

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2011 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przeniesiono z "H.P." / przeredagowano tytuł
Niech pan uważa, bo pan umrze. I będzie pan chodził zabity.
  • 3309 / 22 / 0
Czerwono-różowa kapsułka to mi się jedynie kojarzy z Doxepin 25 mg, więc to pewnie nie o to chodzi (taka: http://www.healthcentral.com/common/ima ... 9632_5.JPG tylko bez napisów). A żółtych, okrągłych tabletek są setki. Może jakieś zdjęcie, czy coś?
  • 1558 / 18 / 0
a foto raczymy wstawić jak się o coś pytaliśmy, jak już zjadłeś to po ptokach, bre
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 499 / 2 / 0
ha to powodzenia :D powiedz jeśli przeżyjesz jakie miałes efekty
  • 5985 / 1238 / 43
Moze jakiś dopalacz ? Chyba nie przeżył xD
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 499 / 2 / 0
Duża czerwono-różowa kapsułka - kolejna do listy tabletek których nie wolno brać
  • 59 / 1 / 0
żyję. Nic ciekawego się nie stało, pewnie działanie przysłoniło 300 mg tramca iv.... Doxepin to nie jest bo nie ma napisów.
Niech pan uważa, bo pan umrze. I będzie pan chodził zabity.
  • 3309 / 22 / 0
No właśnie pisałem, że "taka tylko bez napisów". Moje Doxepin ich nie miało.
Zablokowany
Newsy
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.