(Bo psycho skreta to to chyba nie leczy.)
Obecnie jestem na detoxie od morfiny w ciagu od 8 m-c Tylko w tym roku probowalem juz 4x bez skutku zdetoxowac sie
ale dzis (jestem jakies 32h od ostatniej dawki) czuje sie ciagle OK w tym czasie spozylem wczoraj wieczorem okolo 100mg GL i jeszcze 2x w ciagu dzisiejszego dnia po juz dokladnie zwazone ;) 100mg ... i ciagle jestem pelen optymizmu .........
3am 100mg glaucyne obudziy mnie spazmy miesni po zasnalem na 3h ....
obudzilo mnie zimno i skrecior na maxa ...
wrzucilem prozak gl 100mg troszke pomoglo ale zadzwonil telefon dzis wieczor mam gig a to moja praca - jak na skrecie to zrobic nie mam pojecia
jak nie urok to sraczka
a co do samej GL jakos nie czuje "fajnego" dzialania
z kratomem tez lipa ale ja juz za duzo tego kratomu zjadlem wczoraj herbatka z 30g i nie poczulem jej wcale jedynie malo sie nie pozygalem bo co jak co ale Kratom to syfski smak ma
p.s. ta glaucyna daje faktycznie haluny wczoraj kropka niebieska na metareacu zmienila sie w "robaczka" a dzis to juz na sofce zobaczylem zuczka nieprawdziwka ... (i wcale mi sie to nie podobalo)
11:30 walnalem zupe makowa doryjnie z 35g stuffu ale utrzymalem to z 10-15 minut i pomimo zjarania sie zielskiem wszystko wylecialo ... cos tam sie wchlonelo moze tyle ile potrzeba bylo ... a jak nie to pewnie zaraz sie dogotuje ;)
podsumowujac ta GL dziala cos ale cos mi tu z nia niegra
- dziala kilka godzin 2-3h tylko (zaleczajaco) jednak chujowosc jaka w zamian mnie ogarnia wcale nie jest przyjemna i nie konczy sie wraz z efektem "zaleczajacym skreta"
- podejrzewam ze podbilo u mnie wech i wszystko w kolo wydaje tak silne zapachy ze jest to nieprzyjemne
- czuje sie jak bym wcisnal w zyle plynny plastic ktory nadaje pasqdne uczucie takiej chemii w ustach pod skora
podsumowujac jednym sie podoba a innym wcale
czas zdobyc jakis tramadol i zrobic to nalezycie
p.s. dawki sam sobie znajde ale podpowiedzcie czy tydzien na tramcu a pozniej odstawka to dobry plan ?
Pozdrawiam
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.