Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nie mogłem znaleść nigdzie podobnego tematu.Chciałbym wiedzieć co może być dodawane do "polskiego zioła",i jakie zagrożenia niosą te substancje.Holandia=/= się Temu co można dostać w Polsce.Czy ta substancja to PCP , czy dodawane są inne ulepszacze?Proszę o odpowiedź:)
Uwaga! Użytkownik xo12bik3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / / 0
Jenkem lub kocie gówno, w chÓj kociego gówna.
  • 64 / / 0
  • 663 / 13 / 0
Do haszu zaś olej silnikowy. Nie lecę w chuja.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
@ up: powiedz mi: po co?
  • 776 / 2 / 0
Słyszałem kiedyś o bardzo mocno, drobno tłuczonym szkle, ale nie wiem na ile to jest prawda.
Sam zaś kiedyś spotkałem się z majerankiem dorzuconym do suszu %-D

Na różne sposoby dile kombinują by zwiększyć masę :)
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 488 / 7 / 0
Liście konopii są maczane w domestosie.

Chuj, że nie jara się liści, panie z MONARU wiedzą lepiej :finger:
  • 839 / 7 / 0
Ja słyszałem, że maczają w heroinie.

ps: Raz na sylwestra kiedyś tam mi się zdarzyło palić dziwny materiał. Cieszyłem się, bo wymieniłem go za chujową mąkę. Goś stwierdził, że to "BiałaDama" a potem ktoś powiedział, że maczają to w heroinie. Co cóż.. trochę się napaliłem, ale to nie była trawa, ani detergent do naczyć. Zjebe po tym miałem ze 2 dni man.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Nozer pisze:
@ up: powiedz mi: po co?
Może żeby zwiększyć masę? Słyszałem o przypadku z gumą z opon %-D
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2011 przez 78tgyvrhsbn, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 5 / 0
myślę, że te wszystkie historyjki z domestosem i podobnymi 'ulepszaczami' to ściema. czy to oznacza, że polski staf jest czysty? wierze, że mogą dodawać piasek, liście lub jakieś inne wypełniacze mające na celu zwiększyć masę. myślę też, że to zioło często rośnie na różnych chemicznych nawozach, umożliwiających rośnięcie w nienaturalnych warunkach(np. w piwnicy).

ale jak to naprawdę jest to chuj wie.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...