Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Siema
Dziś dostałem list priorytetowy, a właściwie moja mama go odebrała i zrobiła aferę...
List był od
[ciach, nieważne od kogo]
Całość była w foliowym woreczku takim jak od zioła.

A tu zdjęcia:
http://img146.imageshack.us/i/zdjcie010003.jpg/
http://img17.imageshack.us/i/zdjcie011001.jpg/
Powąchałem to i posmakowałem(wiem, głupio zrobiłem), ale skądś to kojarzę... Smak taki kwaśny, jak witamina C.

Co o tym sądzicie?
  • 2878 / 21 / 0
Pytaj matki, a nie nas.
Aferę zrobiła pewnie dla niepoznaki.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 7 / / 0
List był adresowany do mnie... Ale ona odebrała od listonosza to i zobaczyła.
  • 2878 / 21 / 0
A tak serio, to jedyną opcją jest pójście do tej osoby (jeśli też jest z tego samego miasta) i przemyśl pozytywne rozpatrzenie wpierdolu (chociaż kobiet się nie bije). Lub, jeśli jesteś mięczakiem - odpisz z zapytaniem o ów zielony proszek.
Ew. prześlij mnie.

A tak serio kurwa serio nie wpadłeś na to, żeby odpisać lub przejść się do niej [nadawczyni]?
  • 7 / / 0
Niestety mieszkam od niej kilkaset kilometrów :)
Nie wiem kto to jest nawet.
A zapytanie jutro wyślę, bo jak pisałem posta, to poczta nieczynna była i jest...
Chciałem tylko poznać opinie osób o tym 'proszku'.
  • 1611 / 34 / 0
Jakiś RC pewno.
I ja tu widzę żółty, a nie zielony.
Obczaj to - kolekcja RC - jest tam żółty proch.
[ external image ]

Jak się sprawa nie wyjaśni to napisz PiM do jakiegoś chemika i podaj link do tego wątku - on może Ci pomoże.
Ja bym nigdzie nie szedł - to może być warte kilka stówek, a odczynnikami zdiagnozujesz co to.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 2878 / 21 / 0
Główny składnik może odczytasz, ale nie wiesz nic o dosypkach... będziesz potem odpowiedzialny za czyjeś zdrowie?
  • 469 / 9 / 0
Ten żółty proszek na zdjęciu to 2C-N, jeden z rzadszych na rynku. Wątpię, by to było to. Prędzej zdrapany tynk ze ściany i wysłany jako podchujówka żeby Twoja matka zrobiła Ci chryję.
  • 1611 / 34 / 0
idontknow pisze:
Główny składnik może odczytasz, ale nie wiesz nic o dosypkach... będziesz potem odpowiedzialny za czyjeś zdrowie?
Indeed - chciwość na moment przysłoniła mi światło prawdy, jednakże by odpowiednie dać rzeczy słowo, słowu wypowiedzianemu - do konsumpcji nie nakłaniałem, a teraz wręcz odradzam. Niemniej jednak, w obliczu tak nieroztropnego czynu listonosza, a przede wszystkim nadawcy, który źle wypisując paczkę, lub nie oznaczając woreczka, popełnił grzech ciężki - grzech zaniedbania; czyż sprawiedliwością nie byłoby ukaranie tego niecnego czynu? Czyż nadawca, który nie wywiązał się z obiecanej transakcji nie powinien raz drugi nadać magicznego proszku? Czyż, o wreszcie - nawet nie będąc pewnym w 100% czystości nie da się tegoż proszku wykorzystać?
Te pytania niechaj spoczną na barkach waszej wiedzy i waszego sumienia. Niechaj ostatni sprawiedliwi rozsądzą, a światło prawdy na nowo wyzionie z czeluści chciwej macki narkotykowego głodu.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 109 / 1 / 0
Mhm. Jak ostatnio (w sylwestra) miałem coś podobnego, też wkaskawe i zielone. Były to pokruszone piguły. Zjedz troche, przez zdjęcie raczej tego nie zidentyfikuje nikt. Ryzyk fizyk kurwa! A raczej ryzyk chemik.

Tylko jak kojtniesz, to nie przychodź do mnie z płaczem.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2011 przez AbrakadAbraAa, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).