Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 38 / 1 / 0
Biore po 5 op thiocodinu dziennie (już odstawiam) i mam biegunke tzn nie oddaje stolca czesto ale jak juz to robie to sram wodą..
myślę że to od kody ? ale koda podobno miala dzialas na biegunke wiec samn nie wiem prosze o pomoc
  • 3309 / 21 / 0
kodeina raczej powoduje zatwardzenia. Sulfogwajakol jest bezpieczny, jeśli się go bierze rzadko. W takich dawkach może nie być tak kolorowo.

"Działania niepożądane: Bardzo rzadko: podrażnienie błony śluzowej przewodu pokarmowego."

"Możliwe skutki uboczne: W dużych dawkach drażni przewód pokarmowy, może powodować nudności i wymioty."

Żresz tego od cholery. Ja sam jadłem tylko Thiocodin, ale robiłem to z głową, jakbym żarł codziennie to bym robił ekstrakcję z Antka. Idź do lekarza, powiedz, że ostatnio piłeś dużo syropu wykrzytusnego "który miał w sobie jakiś sulfogwacośtam" (np. http://www.doz.pl/apteka/p6999-Sirupus_ ... yrop_125_g) i masz po tym sraczkę. Nie mów nic o Thio. Jak masz taką srakę, że z domu nie wyjdziesz, to poproś znajomego, albo rodzinę o wizytę u lekarza.
  • 75 / 3 / 0
Zdecydowanie od kody, i to jeszcze thio. Też kiedyś miałem zatwardzenia po kodzie, teraz coraz częściej właśnie srańsko.. Rozjebałeś se trawienie całe.
Uwaga! Użytkownik Fidel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Walnij sobie Stoperan i jedziesz dalej ;-)
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 5 / 0
potwierdzam, tez mam srakę od częstego brania thiocodinu. Przerzuc się na antidol, a najlepiej to wyluzuj z kodeiną.
  • 38 / 1 / 0
Juz sie uspokoilo bralem 6 paczek thio dziennie teraz biore 5 tabletek...
Jutro chce odstawic calkowice.
Bralem 2 miechy i oprocz depresji nie mam skutkow odstawienia
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.