Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 0 / / 0
napiszcie albo pokierujcie mnie w jakies miejsce gdzie sie dowiem jak sprawdzic jakosc "bialego szalenstwa" domowe albo zaawansowane kture lepsze.
  • 20 / / 0
wciagnac
  • 634 / 4 / 0
  • 326 / 4 / 0
Najlepiej to by było użyć chromatografii gazowej :-p
  • 3854 / 316 / 0
Czyli temat do wyjebania. Jednak mam prezent dla założyciela -> , . Korzystaj z niego w miarę umiejętnie.
  • 109 / 1 / 0
Słownik będzie najlepszy. A i na komisariacie panowie chętnie sprawdzą twoje "białe szaleństwo".
  • 1067 / 206 / 0
W aptece leżą testy na fete, obok tych ciążowych. Na komisariacie też, jak najbardziej. Jebaniutka jest biała a się pomarańczowa robi i aż gotuje się, ojjj jak się gotuję.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1558 / 18 / 0
bedocych... BEDOCYCH !?!?! BEEEDOOOCYYYCHHH !?!?!?!?!?!?!!??!?!?!??!!?!?!?? tylko.. to Ty mÓzgÓ nie masz
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 3127 / 27 / 0
Poprawiłem mu, bo tez mnie jebnęło po gałach. Ale chyba temat i tak do śmietnika, bo poruszany kilka razy.
High, how are you?
Zablokowany
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.