Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 116 / 2 / 0
Umierasz
Nieprzeczytany post autor: nonname »
Dobra, krótko! panowie i panie mam pytanie -> "co się z nami po śmierci stanie?" :*)
Gdzie idzie Twoja świadomość? Twoje "czucie" i postrzeganie?
Wrócisz tu jako pies, stokrotka, wazon czy ... ?
  • 46 / / 0
Zawsze mnie to zastanawiało... Nie mam pojęcia co jest po śmierci, w boga nie wierze. O tym dowiemy się po śmierci... a może nie dowiemy? Po prostu nas nie będzie? Nie potrafie sobie tego wyobrazić...
  • 100 / 1 / 0
Według mnie nie ma nic.
  • 488 / 7 / 0
Jesteśmy atomami, men. To, że nasze atomy tworzą istotę myślącą to dosyć niekomfortowy przypadek. Dużo lepiej żeby moje atomy tworzyły np. kamień. Taka sytuacja nie tworzy tylu problemów co bycie człowiekiem.

Poprzednim razem moje atomy tworzyły dzięcioła. Nawet nie wiecie jak łeb napierdala od całodziennego pukania w modrzewie.
  • 3490 / 56 / 0
Chyba najbzdurniejszy temat jaki kiedykolwiek pojawił się na tym forum.

Żyjecie.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1067 / 206 / 0
That's the way the coockie's crumble! ;-)
I don't do drugs. I am drugs.
  • 205 / 1 / 0
To, co przed narodzinami czyli nic. Cześć!
  • 3490 / 56 / 0
elioot pisze:
To, co przed narodzinami czyli nic. Cześć!
Dobrze, że mamy na tym forum prawdziwych specjalistów.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 368 / 10 / 0
Według zeitgeista o ile mnie pamięć nie myli stajemy się częścią jedności (ciekawy pomysł). Jak dla mnie gorsze to niż piekło. Pewnie po prostu przestajemy istnieć i tyle. Ludziom trudno to sobie wyobrazić.
  • 883 / 10 / 0
bigboy8830 pisze:
Według zeitgeista o ile mnie pamięć nie myli stajemy się częścią jedności (ciekawy pomysł). Jak dla mnie gorsze to niż piekło.
A teraz nie jesteś częścią jedności? :cheesy:
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.