Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na opinie!
THC- brak szkodliwego wpływu.
amfa- Znaczący wpływ na pogorszenie stanu skóry
alko- Zależy od ilości( 1-2 piwa nie zaszkodzą) większe ilości mogą powodować powstawanie zmian.
amfa + alko- Bomba atomowa dla skóry.(mimo to często ją detonowałem)
Ogólnie choroba ta nie powinna być wyznacznikiem tego jak masz żyć. Nie możesz odmawiać sobie wszystkiego tylko z powodu tej choroby. Najlepszy lek na nią? Nie myśleć o tym.. No i dieta dobrze ją trzymać mi to nie zawsze wychodzi.
Jeśli miałbyś jakiekolwiek pytania dotyczące tej choroby leczenie itp pisz. Chętnie pomogę. Pozdrawiam a teraz idź zapalić jointa;]
Pozdrawiam.
Moja znajomosc z łuszczyca zaczela sie w 2007r. pale nie malo ale duzo tez nie. faktycznie nie widze wpływu na zmiany skórne. Nigdy nie bylem u lekarza bo niewierze ze medycyna konwencjonalna jest w stanie pomoc z tym problemem (bardziej zaszkodzić nie mowiac juz o kosztach i kłopotliwym smarowaniu chorych miejsc ktore to masci brudza ubrania i wogóle). Ostastnio jednak słyszalem że THC dziala na stany zapalne kożystnie, i w ten oto spsob wpadlem na pomysl zeby wygotowac w oleju troche marychy (bo jak wiadomo THC reaguje z tłuszczami) i smaruje kiedy tylko moge tym łokcie czyli tam gdzie mam to najbardziej. Z moich obserwacji wynika ze to faktycznie chyba działa. Używam tej metody dopiero 10 dzien ale napisze jeszcze za jakis czas co sie dzieje. narazie diametralnie zmniejszyla sie łuska. Pozdro
It has been suggested that cannabis might treat psoriasis, due to the anti-inflammatory properties of its cannabinoids, and the regulatory effects of THC on the immune system.[46] The adverse effects of cannabis might be overcome by use of more specific cannabinoid receptor medications,[47] to inhibit keratinocyte proliferation.[48]
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.