4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 627 / 7 / 0
Jak w temacie. Przychodzisz do dilca albo on do Ciebie. Założenie: nie bardzo sie znacie, na kawe nie idziecie. Dostajesz worek i... co robisz?

Ja patrzę na proszek i go wącham. Jak pipipan pozwoli to na jęzor. No ale jeżeli nie - to trudno. I tutaj: zamówiłem ostatnio 4-MEC z 2 zrodel. Jeden do zludzenia pachniał mefedronem [az mi sie srać zachciało jak sobie bebeszki przypomniały ten zapach]. Sedno: Jak Wy rozróżniacie mefedron od 4-MEC'a, bądźmy szczerzy idzie się pomylić, chyba że dostałem mefedron w co wątpię. [dla znajomej której się podobało, nie mam tego nie próbowałem]. Mam swoich am liebsten dildziadów ale nie chciałbym aby mnie albo kogoś zrobiono w bambo gdzieś w klubie.

p.s. posty: walnij po klamce itp. - darujcie sobie %-D
  • 585 / 52 / 0
Nigdy nie trafiłem na mec o zapachu mefa. Jaką to ma formę, puder czy kryształ? Każdy jaki miałem do tej pory wyglądał znacznie odmiennie od mefa.
  • 111 / 10 / 0
Ciężka sprawa z tym, 4-MEC w krysztale (bo tylko takiego jadłem) jest całkiem podobny do mefedronu i jak dla mnie to jedyna opcja dać się raz zrobić w balona (a potem to już wiadomo że gościu nie ma dojścia do mefa), 4-MEC działa słabiej od mefa więc żeby uzyskać oczekiwany efekt to dawki muszą być przynajmniej 2 razy większe niż przy mefedronie (przynajmniej tak jest u mnie). Na mieście u mnie ten sam problem - wciskają 4-MEC.
  • 591 / 8 / 0
Nie chciałbym zrójnować waszego światopoglądu, ale ośmielę wtrącić, że dobrze zsyntezowany mefedron jest bezwonny...
  • 481 / 4 / 0
nie prawda,zawsze ma zapach ale tak słaby ze prawie nie wyczuwalny kiedy jest zrobiony dobrze i od a do z plus dodatkowe jeszcze sie nawet oczyszczanie robiło na koniec. Dwa razy w zyciu na taki trafiłem,drobny biały kryształ,w działaniu tez była przepasc. Nie wiem skad to było wtedy ale nie chiało mi sie wiezyc. 4-MEC ktory z piekła miałem ostatnio pachniał smakował jak mef az mnie cofło :kotz:
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
dobry 4-MEC potrafił mi dać większą euforie niż mefedron,tyle że krótszą.
  • 627 / 7 / 0
Substancja:
- 100-150 w klame kopie w dobrze
- przezroczyste kryształki jak (ten cały "drobny ryż")
- pachnie podobnie do mefedronu albo jak mefedron tego nie pamiętam

Kto stawia że to mefedron a kto że 4mec czy inna podróba. Bo mamy z kolegą dylemat
  • 481 / 5 / 0
to jest 4 mec właśnie :cool:
  • 176 / 5 / 0
Ta postać drobnego ryżu jest charakterystyczna,
Czysty świeży mef jest bezwonny, ale wystarczą 2-3 dni w dosyć ciepłym i lekko wilgotnym środowisku by trochę chyba zhydrolizował stąd ten zapach.
Dla mnie podstawową różnica 4mec od mefa było "mocne żarcie nosa" przez 4 mec efekt przypominał wąchanie kwasu solnego, chociaż mefa w późniejszym okresie w nosie wcale nie czułem, Chyba że ta ponad tygodniowa przerwa zregenerowała na tyle śluzówkę że poczułem ból w nosie przy 4-MEC.
Obu substancji jednak naraz w tym samym czasie nie posiadałem, więc precyzyjniej nie moge nic ustalić.
  • 262 / 1 / 0
a mozliwe jest ze 4-MEC sprzedawano juz dawno przed delegalem jako 4-MMC?
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.