Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 77 / 1 / 0
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... untow.html
Przeraża mnie to trochę, za bardzo kojarzy mi się z antyutopiami. Z jednej strony dobrze, że nie będą się rodzić uzależnione, chore dzieci, ale jednak to jest jawne przekupstwo.
  • 488 / 7 / 0
200 funtów, parę dni grzania %-D
  • 205 / 1 / 0
Ostro, ale ja nie będę miał dzieci haha! Upośledzone bachory są zajebiste można się nad nimi znęcać!
  • 357 / 3 / 0
Najbardziej podoba mi się bardzo adekwatne do tematu zdjęcie blotterów i podpis "tabletki ekstazy" :-D
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 845 / 12 / 0
To zalezy, czy to wynika z racjonalnego wyboru cpuna (np. jak podejrzewam w przypadku tego uzaleznionego od 12. roku zycia) czy tez z checi zrobienia wszystkiego, zeby zdobyc 200 funtow. Ale podejrzewam, ze to nie jest takie hop siup w stylu idziesz, sterylizuja cie w czesie kilkunastu godzin, dostajesz kase i nara. Trzeba by robic jakies badanie psychologiczne najpierw itp.

Z perspektywy potencjalnych dzieci wieloletnich grzejnikow-helupiarzy, to pewnie w wiekszej czesci by bylo bardziej korzystne dla dzieci. Aczkolwiek pewnie jakies perelki mogly by sie zdarzyc, wsrod potomstwa takich narkomanow.

Ale niech decyduja czy chca czy nie, nikt ich nie zmusza, wymarcie ludzkosci na skutek braku urodzen raczej nie grozi, wrecz przeciwnie, wiec naprzod marsz !

Tylko mogliby to zrobic w jakiejs Afryce %-D

Taki żarcik ;-)
  • 125 / / 0
katotaliban pisze:
To zalezy, czy to wynika z racjonalnego wyboru cpuna (np. jak podejrzewam w przypadku tego uzaleznionego od 12. roku zycia) czy tez z checi zrobienia wszystkiego, zeby zdobyc 200 funtow. Ale podejrzewam, ze to nie jest takie hop siup w stylu idziesz, sterylizuja cie w czesie kilkunastu godzin, dostajesz kase i nara. Trzeba by robic jakies badanie psychologiczne najpierw itp.

Z perspektywy potencjalnych dzieci wieloletnich grzejnikow-helupiarzy, to pewnie w wiekszej czesci by bylo bardziej korzystne dla dzieci. Aczkolwiek pewnie jakies perelki mogly by sie zdarzyc, wsrod potomstwa takich narkomanow.

Ale niech decyduja czy chca czy nie, nikt ich nie zmusza, wymarcie ludzkosci na skutek braku urodzen raczej nie grozi, wrecz przeciwnie, wiec naprzod marsz !

Tylko mogliby to zrobic w jakiejs Afryce %-D

Taki żarcik ;-)
]
Tak cię wytresowali na tym kulturoznawstwie, że nie jesteś w stanie zauważyć eugeniki jak walą cię nią w mordę.
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
Bojli, skracaj cytaty w postach bo przez Ciebie przeczytałem ten spam dwa razy.

Uważam, że ludzie się powinni sterylizować bo za dużo jest ludzi na Ziemi.

A właśnie, skoro o tym napisano: co myślicie o eugenice?
Ostatnio zmieniony 19 października 2010 przez feydewey, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 608 / 9 / 0
też mi to od razu zajechało eugeniką i nowym wspaniałym światem. no i wykorzystywaniem "chwilowej niepoczytalności", co chyba da się nawet podciągnąć pod przestępstwo
  • 616 / 4 / 0
@feydewey ale będzie mniej wg statystyk. A co do artykułu - ciekawy pomysł, jeżeli trafi on do myślących narkomanów. Wiem, że juz sam z siebie takowy powinien nie mieć dzieci, ale i wpadki się zdarzają.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Jak sterylizujemy narkomanów to może i chorych psychicznie? I chorych na choroby dziedziczone genetycznie? Wtedy ludzkość będzie czysta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.